Kijev repülőjegy árak

REPÜLŐJEGY
2 repülőtér

Legjobb repülőjegy ajánlatok Budapest indulással Kijev érkezéssel oda-vissza útra

Miért pont Kiev? 

Mert Ukrajna és kijev itt vannak a szomszédban és még nem harapódzott el annyira a háború, hogy a látogatást ellehetetlenítse. Magyar turista mostanában a Krímbe nem nagyon utazik, helyett maradnak a könnyebben emészthető részek. Néhány szép  székesegyház, Szent Szófia katedrális, néhány csúf lakótelep és pár eléggé szürreális kirándulás maradt az Ukrajnából a könnyen megtekinthető szelet. Csernobylt nem szabad kihagyni annak ellenére sem, hogy az ukrán sofőrök sem a korrektségükről nevezetesek első  sorban.  Ahhoz, hogy az utazó valóban megtalálja Ukrajna történelmi és kultúrában gazdagságát több időt kell erre szánnia. Megéri. Sőt nagyon megéri a helyiekkel ismerkedni, általában kedvesek és segítőkészek. Ukrajna meglátogatása mellett szól, hogy viszonylag olcsó úticél. 

Híreink és érdekességek Kijevről és a repülés világából:

Az ukrán légitársaság Kijeven keresztül kitűnő csatlakozásokat és kedvező árakat kínál a volt FÁK országok városaiba, a Közel-Keletre és Ukrajnába.

2019. március 31-től napi 2 járatot indít Budapest és Kijev közt az ukrán légitársaság.

Jó hírünk van az Ukrajnába látogatóknak: újraindította napi Budapest – Kijev járatát az Ukraine International Airlines (UIA)!