Ukraine International Airlines bemutatása
képek forrása: UIA Ukraine International Airlines / Vasiliy Koba, Airplane Pictures és flyuia.com

A légitársaságról:

A Ukraine International Airlines-t 1992-ben alapították meg. A cég mára a kelet-európai térség egyik meghatározó légitársaságává vált, a modern kijevi Borispyl reptéri bázisáról kitűnő csatlakozásokat kínál a volt FÁK országok városaiba, a Közel-Keletre, Ukrajna számos városába, valamint számos hosszútávú járatot (New York, Toronto, Peking, Delhi) üzemeltet. A légitársaság Budapestre pedig már 3 éve közlekednek a járatai, a Budapest-Kijev útvonalon B737-800-as géptípussal repül.

Hibrid légitársaság, mely rövidtávú járatain teljes ellátást biztosító business osztályt, és turista osztályon jegytípustól függően választható szolgáltatást nyújt.

Az Ukraine International Airlines 38 ország légitársasági partnereivel együtt több mint 3000 városába szállít utasokat a világ minden tájára.

Hasznos információk a Ukraine International Airlines légitársaságról:

Check-in:
Az online / mobil check-in indulás előtt 48 órával érhető el. A repülőtéren történő check-in – a business és az economy prémium osztályok kivételével – díjköteles.

Fedélzeti szolgáltatás:
A rövid és közép távú járatok business és prémium economy osztályain a fedélzeti szolgáltatás díjmentes, az egyéb tarifájú turista osztályú utasok számára fizetős bár érhető el a fedélzeten. A hosszútávú járatokon a fedélzeti szolgáltatás minden osztályon díjmentes.

Fedélzeti szórakoztató program:
Csak a hosszútávú járatokon érhető el, a B777-es típusú gépeken minden utas saját képernyőn élvezheti a szolgáltatást, míg a B767 típusú gépeken központi kijelzőn elérhető a fedélzeti szórakoztató program.

Kézi poggyász:
Business osztályon: két kézipoggyász, az egyik nem nagyobb, mint 55cm x 40cm x 20cm (max. 12 kg), a másik maximum 40cm x 30cm x 10cm (5 kg) beleértve a kerekeket, fogantyúkat.
Turista osztályon: Economy Lite jegytípus esetén 1 db, 7 kg-os kézipoggyász felvihető a fedélzetre (mérete max. 55x40x20 cm), Economy Standard és Economy Prémium jegytípusok esetén 2 db vihető (7 és 5 kg).

Feladott poggyász:
Turista osztályon rövid és középtávú járatokon bizonyos árak (Economy Lite ártípus) nem tartalmaznak feladott poggyászt,
azok esetében 1 db 23 kg-os csomag feladása 30 EUR/irány összegtől lehetséges.

Hosszú távú járatokon minden jegytípus tartalmaz feladott csomagot, ártípustól függően 1 vagy 2 darabot.

Vásárolható kiegészítő szolgáltatások:
  • Előrendelt ételválaszték (azon jegytípusok esetén, amely az fedélzeti ellátást nem tartalmazza),
  • Kísérő nélküli gyermek szolgáltatás
  • Ülőhely foglalás (azon jegytípusok esetén, amely ezt nem tartalmazza Economy Lite)
  • Extra poggyász

2019-09-26

Az Ukraine International Airlinesról:

Az Ukraine International Airlines-t 1992-ben alapították meg. A cég mára a kelet-európai térség egyik meghatározó légitársaságává vált, a modern kijevi Borispyl reptéri bázisáról kitűnő csatlakozásokat kínál a volt FÁK országok városaiba, a Közel-Keletre, Ukrajna számos városába, valamint számos hosszútávú járatot (New York, Toronto, Peking, Delhi) üzemeltet. A légitársaság Budapestre pedig már 3 éve közlekednek a járatai, a Budapest-Kijev útvonalon B737-800-as géptípussal repül.

Tudjon meg még több érdekességet a légitársaságról a Singapore Airlines bemutatása oldalunkon!

Az Ukraine International legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

A repülőjegy akciók feltöltés alatt

2019. március 31-től napi 2 járatot indít Budapest és Kijev közt az ukrán légitársaság.

Jó hírünk van az Ukrajnába látogatóknak: újraindította napi Budapest – Kijev járatát az Ukraine International Airlines (UIA)!