Seychelle-szigetek - a mesébe illő szigetvilág

Utazzon a Qatar Airways menetrend szerinti járataival 2016. december 12-től a Seychelle-szigetekre, pihenjen és élvezze a festői tájat!


A Seychelle szigetcsoport csábít a felfedezésre, hiszen 155 apró szigetecskéje közül bárki megtalálja a kedvére valót - a magányos elvonulásra alkalmas, érintetlen vidékektől a luxus csúcsát jelentő szállodákig bármit! A Seychelle-szigetek partszakaszai a világ legszebbjei közé tartoznak, melyek az egzotikumról alkotott elképzeléseket rendre felülmúlják. Tisztán fehérlő homok, az óceán kristálykék víze és a partot szegélyező trópusi növényzet megadják a hely hangulatát. A kis szigeteken eltöltött nyaralás egyszerre garantál romantikus közelséget és számtalan kalandos felfedeznivalót. Az élő természet megnyílvánulásai is kiemelt figyelmet érdemelnek, főleg ha felkeressük a helyi óriásteknősök történelemidéző élőhelyét és ízelítőt kapunk a szép kort megélt állatok háborítatlan világából.

Nem véletlen, hogy hollywood-i hírességek, sőt még az angol hercegi pár is többször megfordult a szigeteken pihenés céljából. Aki egyszer megtapasztalja a Seychelle-életérzést, mélyen emlékeibe vési! Praslin és La Digue káprázatos strandjai vagy Vallée de Mai katedrálisszerű pálmaerdői első pillanattól kezdve elkápráztatják az utazót, miközben a pihenés zavartalanságát a helyi emberek kedvessége biztosítja. A szigetek közül a legnagyobb és leglátogatottabb Mahé szigete, ahol a világ legkisebb fővárosát, Viktóriát találjuk, itt él az ország népességének 90%-a, reptere pedig alig 10 km-re található a központtól. A szigetecskék mérete lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt sok helyszínt bejárjunk - az egyes helyeken pedig rengeteg sportolási, búvárkodási és egyéb aktív program adott, nem beszélve a fantasztikus szórakozási lehetőségekről és az éttermek ízletes gasztronómiájáról.

Fedezze fel a Seychelle-szigetek páratlan csodáit és hagyja magát elbűvölni! 2016. december 12-től már Budapestről is elérheti e mesés nyaralóhelyet a Qatar Airways járatával!


2016-09-29

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Shanghai repülőjegy 163 100Ft, Bangkok repülőjegy 163 800Ft, Hanoi repülőjegy 177 900Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 211 100Ft!

A Qatar Airways öt évvel ezelőtt, 2011. január 17-én kezdte meg napi járatának üzemelését Budapest és Doha között. 2016. július 3-tól heti hétről heti tízre növekszik a járatok száma.

Igen népszerű lett a Qatar Airways Budapest és Doha közötti járata, így a légitársaság az útvonalra még több járatot fog indítani nyártól.

A Qatar Airway újabb világelsőséget mondhat magáénak: a légitársaság az első, amely A350-es géppel repül az Egyesült Államokba is.

Katar állam légitársasága az ötcsillagos Qatar Airways 2011. január közepén indította be budapesti járatát. Ezzel egy rendkívül fontos térséget, a Perzsa-öböl régióját köti össze a magyar fővárossal.

A Qatar Airways 2016 tavaszától napi járatokat indít Dohából Sydneybe és Adelaide-be. Innentől ez a két város is elérhető lesz Budapestről, egyetlen átszállással.A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.