Megújul a Qatar Airways turista osztálya

Először a Qatar Airways új A321neo utasszállítóin lehet találkozni a még kényelmesebb ülésekkel.
képek forrása: Qatar Airways youtube csatorna és Qatar Airways budapesti képviselet

A Qatar Airways már idén bemutatja a legújabb generációs turista osztályát, amely mind kényelemben, mind szolgáltatásban felülmúlja az eddigieket. Először a  flottába újonnan bekerülő Airbus A321neo repülőgépeken, majd később a flotta többi utasszállítóján is lecserélik az üléseket, modernizálják a fedélzeti szórakoztatórendszert és megújítják a fedélzeti étkezést is.

Az új design szerint készült vékonytámlás turista osztályos ülések 6 és 19 fok közt lesznek hátradönthetőek, így nagyobb lábteret és kényelmesebb utazást biztosítanak. Az üléseket állítható, könnyű fejtámlákkal és kétféle módon nyitható asztalokkal szerelik fel. Az Oryx szórakoztatórendszer 4000 különféle programját 13,3 colos, 4K felbontású képernyőkön lehet élvezni. Minden üléshez tartozik egy gyorstöltő USB-C csatlakozó és újságtartó. Az új turista osztályon gyorsabb fedélzeti wi-fi szolgáltatást ígér a légitársaság.

Quisine néven a fedélzeti étkezés élményét új fokra emeli a Qatar Airways! Szélesebb lesz az ételválaszték, 20%-kal több előételt, 25%-kal nagyobb adag főételt és 50%-kal több desszertet szolgálnak fel. Emellett a környezet védelmére is gondolnak: növelik a többször felhasználható illetve biológiailag biztonságosan lebomló termékek és csomagolóanyagok arányát.

A Qatar Airways az új generációs turista osztályos ülését ezzel a videóval mutatja be:


 
Vista irodáinkban kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre Qatar Airways repülőjegy foglalás esetén!

2019-04-03

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Kuala Lumpur repülőjegy 163 700Ft, Phuket repülőjegy 163 400Ft, Seychelle-sz.repjegy 188 400Ft, Maldív repülőjegy 176 100Ft,!

Októberben indul a katari légitársaság második malajziai járata!

Megújult ételkínálat, nagyobb adagok és márkás ropogtatnivalók fedélzeten.

Decemberben két csodás tengerparti város kerül be a katari légitársaság útvonalhálózatába!

Az első osztály privát légkörét kínálja business repülőjegy áráért a Qatar Airways!

Augusztus 1-től naponta egy alkalommal Airbus 330-as repülőgép közlekedik Budapest és Doha között.