Ingyenes dohai tranzitvízum a Qatar Airways utasainak

Doha - Qatar
A Qatar Airways ingyen igényelhető, maximum 96 órás tranzitvízumot biztosít utasainak a repülőjegy mellé.
kép forrása: shutterstock.com

A Qatar Airways ingyen igényelhető, maximum 96 órás tranzitvízumot biztosít utasainak a repülőjegy mellé. A tranzitvízum nagyszerű lehetőséget biztosít a hosszabb átszállási idők áthidalására, hiszen így az utasok kiléphetnek a repülőtér területéről és felfedezhetik Katar ultramodern fővárosát, szórakozhatnak, várost nézhetnek, illetve kipihenhetik az utazás fáradalmait!

A dohai tranzitvízum:
  • 5 órától maximum 96 óráig terjedő tartózkodásra jogosít,
  • érvényessége a kiállítástól számított 30 nap,
  • egyszeri belépésre jogosít.
  • Az utasoknak magukkal kell vinniük a visszaigazolt, jóváhagyott tranzit vízum másolatát a reptérre és érkezéskor is maguknál kell tartaniuk.
 
kép forrása: shutterstock.com

A vízum igénylésével kapcsolatos tudnivalók :
  • az ügyintézés ideje minimum 7 munkanap, nem számítva a nemzeti ünnepeket és a hétvégéket
  • a vízum igényléshez az útlevél scannelt változata és a Qatar Airways járat száma/jóváhagyott repjegye is kell
  • az útlevélnek érvényesnek kell lennie a belépéstől számítva még legalább 6 hónapig.
Az utasoknak magukkal kell vinniük a visszaigazolt, jóváhagyott tranzit vízum másolatát a reptérre és érkezéskor is maguknál kell tartaniuk.

Qatar Airways business repülőjegy foglalással és az ingyenes tranzitvízummal kapcsolatban kérjük, forduljon kollégáinkhoz!

 2017-02-21

A Qatar Airways légitársaságról:

A Qatar Airways, mint az Arab-öböl egyik legjelentősebb légitársasága, több mint 140 nagyvárosba indít járatokat. Az 5 csillagos légitársaságként is nevezett Qatar gépeinek a átlagos életkora 4 év, így ők rendelkeznek a világ egyik legfiatalabb flottájával is. Központja a dohai Hamad Nemzetközi repülőtér, ahol first és business utasaikat külön Premium Terminal és SPA várja. Budapestről a Qatar járataival egyetlen átszállással elérhetőek olyan városok, mint a Maldív-szigetek, az indonéz Bali, Phuket, a nepáli Katmandu illetve az ausztrál Melbourne.

A Qatar Airways 2017-ben is elnyerte a Skytrax szövetség "A világ legjobb légitársasága", "A legjobb első osztályos légitársasági váró", "A Közel-Kelet legjobb légitársasága" és "A világ legjobb business osztálya" díjait.

A Qatar Airways a Oneworld légitársasági szövetség tagja. Olvasson még több érdekességet és hasznos információt a Qatar légitársaság bemutatása oldalunkra kattintva!

A Qatar Airways legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Zanzibár repülőjegy 197 700Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 202 200Ft, Phuket repülőjegy 217 300Ft, Seychelle-szigetek 242 700Ft!

A Seychelle-szigetek március 25-től oltási státuszuktól függetlenül várja a magyar turistákat is!

Dubai, Jeddah, Riyadh, Damman és Bahrein visszakerül a Qatar Airways célállomásai közé!

A Qatar Airways útvonalhálózatának számos desztinációja vált ismét elérhetővé, köztük a Maldív-szigetek, ahová már szabadon utazhatunk!

2020-ban egy fülöp-szigeteki és kambodzsai úticél is bekerül a katari légitársaság útvonalhálózatába!

2020. március 29-től már csak a szélestörzsű, Airbus 330-as repülőgéppel közlekedik a Qatar Budapest és Doha közt.