Új városok a Lufthansa kínálatában, müncheni indulással

Az amerikai Detroit, Seattle és az indiai Bangalor lesz elérhető már a bajor "fővárosból" is!
Seattle, Detroit és Bengaluru a Lufthansa kínálatában, müncheni indulással
kép forrása: shutterstock.com

2020. nyári szezontól kezdve három újabb város lesz elérhető közvetlen Lufthansa járattal Münchenből. Az Amerikai Egyesült Államokban Detroit és Seattle, Indiában pedig Bangalor (Bengaluru).  Az német légitársaság ezeken az új útvonalakon A350-900-as repülőgépekkel repül majd.

Az indiai Bangalorba 2020. március 31-től het ötször indulnak gépek Münchenből. 2020. május 4-én száll fel az első München-Detroit járat, amely szintén hetente ötször közlekedik majd. 2020. június 1-jén indul a seattlei járat, amely heti hatszor (csütörtök kivételével) repül.

A Lufthansa A350-900-as repülőgépe 2017-ben már látogatást tett Budapesten. Az Airbus A350-es repülőgép jelenleg az egyik legmodernebb és leginkább környezetkímélő utasszállító.  Fedélzetén 293 férőhely (48 business, 21 prémium turista és 224 hagyományos turista ülés) kapott helyet.

A kényelmes utazásról és gazdaságos üzemeltetésről számos újítás gondoskodik. Az utastér légnyomását úgy állítják be, hogy a tengerszinten megszokott értékhez közelítsen, így az utasok kipihentebben érnek céljukhoz. A géptípus 25%-kal kevesebb kerozint fogyaszt és 25%-kal kisebb a károsanyag-kibocsátása, mint egy hasonló kategóriájú utasszállítónak. A hajtóművek 50%-kals csendesebbek, így fel- és leszálláskor kisebb zajterhelés éri a repülőterek környékét.
 

Lufthansa A350-900-as repülőgép
kép forrása: Jens Görlich / Mo CGI / newsroom.lufthansagroup.com
 
Tekintse meg legjobb Lufthansa repülőjegy akcióinkat és foglalja le repülőjegyét!

2019-10-01

A Lufthansa légitársaságról:

A Lufthansa Németország vezető és a világ egyik legnagyobb légitársasága. Központjai a frankfurti és a müncheni repülőterek. A Lufthansa elsősorban a hosszútávú járatokra fókuszál és Európán belüli járatainak egy részét a Germanwings üzemeltetésébe adja át.

A SWISS, az Austrian, a Brussels Airlines, Germangwing, Edelweiss, Jetblue és SunExpress légitársaságokkal együtt a Lufthansa Group tagja, mely 106 ország 274 úti céljára repülnek. A Star Allince légitársasági szövetség szereplője, törzsutasprogramja a Miles&More.

A Lufthansa légitársaság részletes bemutatása>>>

A Lufthansa legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 126 000Ft, San Francisco repülőjegy 129 200Ft, Los Angeles repülőjegy 134 300Ft, Miami repülőjegy 132 600Ft!

A német légitársaság és partnerei rugalmas módosítási feltételekkel kedveznek utasaiknak

A nyári szezonra visszatér a Lufthansa Frankfurt-Calgary járata, amely az Eurowings-szel közös üzemeltetésű lesz.

Kanada fővárosába 2020. májusától repül a német légitársaság Frankfurtból.

Az idei Lufthansás Oktoberfest rekordokat döntögetett!

2020-tól még több város lesz elérhető Münchenből a kétszintes utasszállítókkal!