Egy gyerek ételét nem egyszerű összeállítani. Egészségesnek, finomnak és evésre csábítónak kell lennie, hogy a legkisebbek is élvezettel fogyasszák el. A Lufthansa legújabb, kisgyermekeknek szánt fogásait a két Michelin csillagos séf, Alexander Hermann készítette, aki maga is két gyermek apja.
Az elkészült fogásokat március 13-án mutatták be a 4-9 éves gyermekekből álló zsűrinek. A kis szakértők nagy kedvencei voltak a sárkányláb (baromfi virsli krumplipürével és savanyúkáposztával) és rizspudingegér (tejszínes rizspuding málnával). Az ételek bemutatójáról videó is készült:
A Lufthansa 2002. óta híres szakácsokkal tervezteti a gyereknek szánt fogásokat és mára hagyománnyá vált, hogy az ételek elkészítésében és előkóstolásában gyerekek is segédkeznek. Az új gyerekmenüket díjtalanul lehet megrendelni a Lufthansa azon járatain, ahol ételt is felszolgálnak.
2019-07-15