Felszállt az első müncheni Lufthansa A380-as

Az első Münchenből induló Lufthansa A380-as úticélja Los Angeles volt.
Az első Münchenből induló Lufthansa A380-as úticélja Los Angeles volt
kép forrása: shutterstock.com

A Lufthansa "München" névre keresztelt A380-asának első úticélja az "Angalok városa", Los Angeles volt. Az LH 452-es járat 509 utassal és poggyászaikkal, valamint 890 menüvel, 530 párnával és 41 liter paradicsomlével délben szállt fel Kalifornia felé.

Este már követte is az első müncheni A380-as repülőgépét még kettő: A LH 722-es járat este 7 után indult Pekingbe és az LH 730-as este fél 11-kor Hongkongba. A los angelesi, pekingi és hongkongi A380-es napi járat.

Az Airbus A380-asa 2010 óta a Lufthansa zászlóshajója. A légitársaságnak jelenleg 14 ilyen gépe van, ebből ötnek a müncheni repülőtér ad otthont. Az A380-asok a leghalkabb szélestörzsű utasszállítók jelenleg. Az ezeket repítő Trent 900-as hajtóművek nemcsak csendesek, de igen takarékosak is: utasonként és 100 km-enként 3 liter üzemanyagot fogyasztanak csupán.

Fedezze fel Los Angelest a Lufthansával!

Los Angeles a hatalmas kiterjedése és az érdekfeszítő negyedek egymástól való tetemes távolsága miatt a turista számára nem egy könnyen bejárható nagyváros, de a kihívásnak meg lehet felelni bérautóval és ügyes programtervezéssel. Los Angeles folytonosan bizonyítja azt, hogy miben nagyon profik az amerikaiak: a szórakoztatásban, a szabadidős szolgáltatások elképesztő választékában. Elképesztően szép fekvésű negyedei vannak olyan villákkal, ahol azért ,,kolbászból van a kerítés”. Los Angeles egymástól teljesen eltérő negyedei izgalmas programokat nyújtanak az utazóknak. A turista az év bármely időszakában utazhat Los Angelesbe, mert rossz időjárást nehéz kifogni. Los Angelesben ennek ellenére a nyár nagyon meleg, a légkondicionálás alapfelszerelés mind a Los Angelesi hotelfoglalásoknál, de az autóbérlés tekintetében is. Los Angelesben az a jó, hogy nagyon egyedi és más amerikai nagyvárosokhoz alig hasonlít jellegében. Sok híres amerikai filmet itt forgattak, azaz nem csoda, hogy folyton ismerős helyszíneket pillantunk meg. Beverly Hills Rodeo Drive-ján követhetjük a Micsoda nő nyomdokait, csak legyen nálunk olyan masszív hátterű bankkártya is…

Malibu, Santa Monica is kihagyhatatlan, Venice beachen biciklizni és meg kell feltétlenül nézni a Kodak Theatre-t is, a valóságban kisebb, mindt filmeken.
 
Tekintse meg legjobb Los Angeles repülőjegy ajánlatainkat és hongkongi utazási tippjeinket is!

2018-04-10

A Lufthansa légitársaságról:

A Lufthansa Németország vezető és a világ egyik legnagyobb légitársasága. Központjai a frankfurti és a müncheni repülőterek. A Lufthansa elsősorban a hosszútávú járatokra fókuszál és Európán belüli járatainak egy részét a Germanwings üzemeltetésébe adja át.

A SWISS, az Austrian, a Brussels Airlines, Germangwing, Edelweiss, Jetblue és SunExpress légitársaságokkal együtt a Lufthansa Group tagja, mely 106 ország 274 úti céljára repülnek. A Star Allince légitársasági szövetség szereplője, törzsutasprogramja a Miles&More.

A Lufthansa légitársaság részletes bemutatása>>>

A Lufthansa legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Toronto repülőjegy 150 700Ft, Montreál repülőjegy 151 200Ft, New York repülőjegy 179 700Ft, Cancun repülőjegy 205 100Ft, Punta Cana repülőjegy 259 500Ft!

A Lufthansa új partnerei ebben a Gate Gourmet, a dean&david és a Dallmayr lesznek.

A német légitársaság és partnerei rugalmas módosítási feltételekkel kedveznek utasaiknak

A nyári szezonra visszatér a Lufthansa Frankfurt-Calgary járata, amely az Eurowings-szel közös üzemeltetésű lesz.

Kanada fővárosába 2020. májusától repül a német légitársaság Frankfurtból.

Az idei Lufthansás Oktoberfest rekordokat döntögetett!