Visszatér az első osztály az Emirates Budapest - Dubai járatán

Az Emirates légitársaság gépein 2019. február 1-től a turista, business mellett újra lesz first osztály is Budapest és Dubai között.
Visszatér az első osztály az Emirates Budapest - Dubai járatán 2019. február 1-től

A jelenlegi két osztályos elrendezésű Boeing 777-300-as gépek helyett három osztályosak fognak közlekedni Dubai és Budapest között. Ezzel az változással az Emirates EK 111-es és EK 112-es járatain egy kevéssel ugyan csökken a szállítható utasok száma, viszont megnő a prémium ülőhelyek száma: A kétkabinos elrendezésben 386 turista ülőhely és 42 business ülés van. A háromosztályos gépek ezzel szemben 8 első, 42 business és 310 turista utast tudnak szállítani.
 

Az Emirates Magyarországon egyedüliként kínálja a First osztályt!

Az első osztályos utasok már Budapestről indulva élvezhetik a privát kabinban vízszintes ággyá alakítható ülés kényelmét, a díjnyertes fedélzeti szórakoztató rendszer több mint 3500 zene-, mozi- és tévécsatornáját, a felszolgált gourmet fogásokat, a Bvlgari kozmetikumokkal teli kényelmi csomagot és a személyre szabott figyelmet.
 

A Dubajból első osztályon továbbutazók szintén privát kabinban pihenhetnek, ahol saját minibár, fésülködőasztal, tükör és ruhásszekrény biztosítja a maximális kényelmet. Az Emirates A380-as gépeinek fedélzetén ezen felül exkluzív fedélzeti társalgóban szórakozhatnak és az egyedülálló,  a frissítő masszázszuhanyt is igénybe vehetik a fedélzetén.
 

Az Emirates prémium ügyfelei - akik első vagy business osztályos repülőjeggyel utaznak -  számos exkluzív szolgáltatást vehetnek igénybe. Az ingyenes sofőrszolgáltatást Magyarországon és a desztinációk többségében is élvezhetik. A repülőtéren külön check-in pult, és sok esetben gyorsított biztonsági és útlevél ellenőrzés, a várakozás ideje alatt pedig fényűző First Class Lounge szolgálják az utasok kényelmét.
 


2018-06-12
 

Az Emirates légitársaságról:

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. Jelenleg 80 ország 140 desztinációjára közlekedik. Folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates flottája 230 gépből áll, melyben megtalálható világ legnagyobb polgári célú utasszállítója az A380-as és a Boeing B777-ese is. A légitársaság működése során elnyert tobb mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Tovább az Emirates légitársaság bemutatására >>>

Az Emirates legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Dubai repülőjegy 164 700Ft-tól, ázsiai repülőjegyek 176 000Ft-tól, afrikai repülőjegyek 205 300Ft-tól, auszttál repülőjegyek 355 000Ft-tól!

Augusztus 31-ig ingyenes fagyival kedveskedik utasainak az Emirates a Dubai reptér 3-as terminálján.

Június közepétől már Balit érintve is repülhet Aucklandre az Emirates-szel. Toldja meg új-zélandi utazását egy nyaralással a csodálatos Bali szigetén!

Emirates Dubai
Több, mint 250 helyen várják extra kedvezmények az Emirates repülőjeggyel Dubai-ba érkezőket 2018. március 31-ig.

Utazzon az Emirates-szel Dubaiba, egész napos belépőt adunk hozzá a Dubai Parks and Resorts-ba!

Emirates Dubai
Minden 2017. június 1. és augusztus 31. között Dubaiba utazó vagy ott átszálló utas extra kedvezményeket kap beszállókártyájával.A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.