Még több kedvezmény Dubai-ban Emirates beszállókártyával!

Emirates Dubai
Több, mint 250 helyen várják extra kedvezmények az Emirates repülőjeggyel Dubai-ba érkezőket 2018. március 31-ig.
Dubai

2018. március 31-ig minden Emirates repülőjeggyel utazónak érdemes megtartania beszállókártyáját, ugyanis a My Emirates Pass program keretében exkluzív ajánlatokkal és kedvezményekkel várják számos szolgáltató- és vendéglátó egységben. A beszállókártyát és érvényes személyazonosító okmányt felmutatva Dubai városának legismertebb helyszíneit látogathatják meg és számos szabadidős tevékenységből kaphatnak kedvezményt.

A programban idén még több szórakozási és étkezési lehetőség között lehet választani Dubai-ban: több mint 250 világszínvonalú étterem és szállodai bár áraiból, valamint többek között golfpályák, élményparkok és luxus spak belépőiből kaphatnak jelentős kedvezményeket. A My Emirates Pass igénybevételével Dubai legújabb látványosságai is elérhetőek, mint a Global Village, a Wild Wadi vízi vidámpart, az IGM World Adventures kalandpart vagy a régió első LEGOLand Parkja és a LEGOLand Water Park.

Dubai remek úti cél azok számára, akik egy kis időre elmenekülnének az európai tél elől: Dubai-ban a téli hónapokban kellemes 20-25 körüli hőmérséklet és garantált napsütés várja az utazókat.

Budapestről az Emirates légitársaság napi járatot üzemeltet Boeing 777-es gépekkel. A járatokon a business osztályos ülések teljesen vízszintes ággyá alakíthatóak. Minden osztályon elérhető a légitársaság legendás ICE szórakoztatórendszere, amely 3000 programmal (köztük már magyar nyelvű filmekkel) biztosítja a felhőtlen szórakozást. A Budapest és Dubai között közlekedő gépeken a többnyelvű személyzetben magyar utaskísérők is gondoskodnak az utasokról.

Emirates repülőjegyek online rendszerünkben és irodáinkban is vásárolhatóak, ahol mindig a legfrissebb akciós repülőjegyeket kínáljuk.

2018-01-08

Az Emirates légitársaságról:

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. Jelenleg 80 ország 140 desztinációjára közlekedik. Folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates flottája 230 gépből áll, melyben megtalálható világ legnagyobb polgári célú utasszállítója az A380-as és a Boeing B777-ese is. A légitársaság működése során elnyert tobb mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Tovább az Emirates légitársaság bemutatására >>>

Az Emirates legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Delhi repülőjegy 167 900Ft-tól, Phuket repülőjegy 170 500Ft-tól, Peking repülőjegy 170 600Ft-tól, Kuala Lumpur repülőjegy 182 800Ft-tól!

Az Emirates légitársaság december 1-jétől Boeing B777-300 gépekkel repül Budapest és Dubai között, melyen már First osztályon kényelmét is élvezhetik  az utasok.

Az Emirates légitársaság elindította legújabb reklámkampányát, melynek főszereplője Jennifer Aniston.

Az Emirates légitársaság június 3-tól napi járatot indít Balira, az "Istenek szigetére".

Az Emirates légitársaság 2015. június 1-től az eddigi két kabinos (turista és business) elrendezésű gépeit három osztályosra (turista, business és first) cseréli Budapest és Dubai között.

2015. május 27-ig ingyenesen biztosít szállást az Emirates a hosszú dubai-i csatlakozások esetében. Vásárolja meg Emirates repülőjegyét a Vistában és kérje az ingyenes szállást kollégáinktól!A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.