La Perle jegyek ingyen az Emirates utasainak!

Emirates Dubai
2019. február 19. és március 3. közt Emirates Dubai repülőjegyet vásárló utasnak!
La Perle jegyek ingyen az Emirates Dubai utasainak!
kép forrása: emiratesagent.at

Használja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hiszen most exkluzív La Perle jegyeket adunk ajándékba Emirates Dubai repülőjegye mellé!

A legendás Franco Dragone által rendezett La Perle vízicirkusz előadását Dubai kultúrája és történelme ihlette. A lélegzetelállító akrobatikus mutatványok egy szórakoztató estét és maradandó élményt garantálnak.

Emirates turistaosztálos repülőjeggyel rendelkező utasoknak La Perle Bronze kategóriájú, business és első osztályú repülőjeggyel rendelkező utasoknak La Perle Silver kategóriájú jegyeket biztosítunk az alábbi feltételekkel:
  • repülőjegy vásárlás 2019. február 18. és 2019 március 3. között
  • csak Budapest - Dubai - Budapest Emirates repülőjegy vásárlása esetén
  • a repülőjegyben a járatok Emirates járatszámmal rendelkeznek és azokat az Emirates üzemelteti
  • a La Perle jegyek a 2019. július 31-ig keződő előadásokra érvényesek
  • A La Perle műsorok csütörtökönként és péntekenként 19:00 és 21:30 között, valamint szombatonként 16:00 és 19:00 között érhetőek el. A cég a műsorváltozás jogát fenntartja.

A promóció részletes feltételeiért és foglalásért kérjük, hívja vagy keresse fel irodáinkat!

Dubai remek úti cél azok számára, akik egy kis időre elmenekülnének az európai tél elől: Dubai-ban a téli hónapokban kellemes 20-25 körüli hőmérséklet és garantált napsütés várja az utazókat.

Budapestről az Emirates légitársaság napi járatot üzemeltet Boeing 777-es gépekkel. A járatokon a business osztályos ülések teljesen vízszintes ággyá alakíthatóak. Minden osztályon elérhető a légitársaság legendás ICE szórakoztatórendszere, amely 3000 programmal (köztük már magyar nyelvű filmekkel) biztosítja a felhőtlen szórakozást. A Budapest és Dubai között közlekedő gépeken a többnyelvű személyzetben magyar utaskísérők is gondoskodnak az utasokról.

Emirates repülőjegyek online rendszerünkben és irodáinkban is vásárolhatóak, ahol mindig a legfrissebb akciós repülőjegyeket kínáljuk.

2019-02-20

Az Emirates légitársaságról:

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. Jelenleg 80 ország 140 desztinációjára közlekedik. Folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates flottája 230 gépből áll, melyben megtalálható világ legnagyobb polgári célú utasszállítója az A380-as és a Boeing B777-ese is. A légitársaság működése során elnyert tobb mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Tovább az Emirates légitársaság bemutatására >>>

Az Emirates legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Dubai repülőjegyek 124 600Ft-tól, Shanghai és Peking repülőjegy 156 500Ft-tól, Bangkok és Phuket repülőjegy 170 500Ft-tól, Tokió repülőjegy 187 700Ft!

2019. február 4-től változnak az ingyenesen feladható poggyászokra vonatkozó szabályok.

Új szintre emeli a luxus az Emirates Bécs - Dubai között!

Augusztus 31-ig ingyenes fagyival kedveskedik utasainak az Emirates a Dubai reptér 3-as terminálján.

Az Emirates légitársaság gépein 2019. február 1-től a turista, business mellett újra lesz first osztály is Budapest és Dubai között.

Június közepétől már Balit érintve is repülhet Aucklandre az Emirates-szel. Toldja meg új-zélandi utazását egy nyaralással a csodálatos Bali szigetén!