Új NIKI járat Bécsből Abu Dhabiba

2014. november 24-től a NIKI - az airberlin csoport tagja - új non-stop járatot indít Bécs és Abu Dhabi között. Az új járattal még több ázsiai és ausztráliai város érhető el egyetlen Airberlin vagy NIKI repülőjeggyel.
kép forrása: dreamstime.com

A HG7086-os járat Bécsből 11:10-kor száll fel és 19:50-re érkezik Abu Dhabiba, míg visszafelé Abu Dhabiból 02:40-kor indul és reggel 06:10-kor érkezik Bécsbe hely idő szerint. Az airberlin emellett Budapestről Berlinen keresztül is heti 6 járatot üzemeltet Abu Dhabiba a téli menetrendi időszakba.

Az airberlin és stratégiai partnere az Etihad Airways közös útvonalhálózata 227 város 83 országát kínálja ügyfeleinek. Abu Dhabin keresztül az utasok kiváló csatlakozással juthatnak el Közel-Kelet, Ázsia, Afrikai és Ausztrália nagyvárosaiba: Bangkok, Seychelle-szigetek, Sydney, Maldív-szigetek Johannesburg, Al Ain, Kuwait, Jakarta, Szingapúr.

Abu Dhabi az Egyesült Arab Emirátusok fővárosa. Idilli homokos tengerpartokat, egész éves napsütést és megannyi érdekes látnivalót és turista látványosságot kínál az ide látogatóknak. Javasoljuk, hogy látogasson el a Heritage Village-be, ahol jobban megismerheti Abu Dhabi történelmét vagy kápráztassa el magát a világ egyik legnagyobb és legújabb mecsetében, a Sheikh Zayed Mosque-ban. Végül, de nem utolsósorban sétáljon egyet a Corniche tengerparti sétányon, ahol az Emirates Palace Hotel, a világ egyik legimpozánsabb szállodája található. A golf és a Forma 1 szerelmeseinek pedig a Yas Island-et ajánljuk.

2014-11-21

Az Airberlin légitársaságról:

Az airberlin Európa egyik vezető légitársasága. A sokszoros díjnyertes cég a világ 171 úticéljára szállít utasokat. 1979-es megalapítása óta mindegy 31,5 millióan léptek járataik fedélzetére. Az airberlin központja jelenleg a berlini Tegel repülőtér, ahová Budapestről közvetlen járattal is utazhatunk. Az Etihad légitársaság code-share partnere és a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet az airberlinről az Airberlin légitársaság bemutatása oldalunkon!

Az Airberlin legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Orlandoba repít az Airberlin!
A légitársaság május 6-tól a nyári szezonban új közvetlen járatot indít a floridai nyaralóhelyre.

Meseszép városok, érintetlen természet, az északi fény varázsa... jöjjön velünk Skandináviába!

Fedezze fel Ausztráliát az airberlin és Etihad légitársaságokkal!