Napfényes úti célok a Lufthansánál

Ne hagyja, hogy véget érjen a nyár! A Lufthansa elrepíti a legszebb nyaraló desztinációkra!

Napfényes úti célok a Lufthansánál - Maldív-szigetek

2016 őszétől a Lufthansa újra indítja járatait napfényes célállomásaira: Tampa, Panama, Cancún, Malé, Mauritius Nairobi és San José is közvetlenül elérhető lesz Frankfurtból. A nyaraló desztinációk kényelmes utazási lehetőséget nyújtanak a szabadidős utazóknak. Mind a hét célállomást Frankfurtból lehet majd elérni átszállás nélkül, 298 üléssel, Business, Premium Economy és Economy osztályokkal felszerelt Airbus A340-300 gépek fedélzetén. Az utasok a már megszokott Lufthansa minőséget és kényelmet élvezhetik három osztályon, kipróbálhatják az extra modern egyéni fedélzeti szórakoztatórendszert és használhatják a széles sávú internet kapcsolatot, melyet a FlyNet Wifi hotspot csatlakozás biztosít.  

San José - üzlet a Szilícium-völgy szívében, nyaralás Kaliforniában
2016. július 1-től a Lufthansa heti 5x repül Frankfurtból közvetlenül San Joséba. Az új napfényes desztináció nemcsak az üzleti utasok körében népszerű: a Szilícium-völgy szívében megtapasztalhatja a régi és új világok közötti lenyűgöző kontrasztot és kirándulhat Kalifornia legizgalmasabb tájain pl. a Yosemite Nemzeti Parkban vagy a Tahoe tónál.


Töltődjön fel napfénnyel Tampában!
A Napfényes Florida kedvenc célállomása, Tampa egész évben heti 5 járattal elérhető Frankfurtból. Véget nem érő nyár a Tampa-öböl szívében, ahol tökéletesen keveredik a latin és a nyugati kultúra és rengeteg aktív és passzív időtöltési lehetőség várja az odalátogatókat.

Panama – a Karib-tenger és Csendes-óceán között
2016. március 2-től kezdve heti 5 járattal érhető el Panama, az egyetlen hely, ahol a nap a Csendes-óceánon kel fel és az Atlanti-óceánon nyugszik. Ússzon egy napon mindkét óceánban és fedezze fel az ország természeti szépségeit.

Cancún - a fényűző mexikói pompa
2016. november 1-től hetente két járat köti össze Frankfurtot és Cancúnt a nyüzsgő buli várost, a rejtélyes maya civilizáció otthonát, ahol a tengerpartokon hófehér a homok és türkiz a víz, a múzeumok a víz alatt vannak és a tequila állami védelem alatt áll.

Maldív-szigetek, Malé – paradicsom az Indiai óceánon
2016. november 2-től heti két járat Frankfurtból Malé-ba, a világ legkisebb fővárosába, az ezer sziget és korallházak otthonába. Malé a legnépszerűbb nászutas desztináció a világon, tele vízi sport lehetőségekkel és bámulatba ejtő, gyönyörű tengerpartokkal.

Nairobi - az Oroszlánkirály hazája
2016. szeptember 16-tól heti 4 járat Kenya fővárosába. A multikulturális metropolisz örömmel fogadja az állatimádókat, a természetrajongókat és a kalandra vágyó utazókat egyaránt. A város ideális kiindulópontja az izgalmas szafari túráknak, megcsodálhatják Afrika lenyűgöző vadvilágát a Nairobi Nemzeti Parkban.

Mauritius - a vízesések mennyországa
2016. október 30-tól heti két járat köti össze Frankfurtot Mauritiusszal, az egzotikus paradicsomi szigettel, ahol szivárványszínű a föld és még a víz alatt is vízesések vannak. A pihenés mellet Mauritius kiváló lehetőséget nyújt a kultúra, a sport, a természet és a gasztronómia szerelmeseinek is.
2016-08-18

A Lufthansa légitársaságról:

A Lufthansa Németország vezető és a világ egyik legnagyobb légitársasága. Központjai a frankfurti és a müncheni repülőterek. A Lufthansa elsősorban a hosszútávú járatokra fókuszál és Európán belüli járatainak egy részét a Germanwings üzemeltetésébe adja át.

A SWISS, az Austrian, a Brussels Airlines, Germangwing, Edelweiss, Jetblue és SunExpress légitársaságokkal együtt a Lufthansa Group tagja, mely 106 ország 274 úti céljára repülnek. A Star Allince légitársasági szövetség szereplője, törzsutasprogramja a Miles&More.

A Lufthansa légitársaság részletes bemutatása>>>

A Lufthansa legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Toronto repülőjegy 150 700Ft, Montreál repülőjegy 151 200Ft, New York repülőjegy 179 700Ft, Cancun repülőjegy 205 100Ft, Punta Cana repülőjegy 259 500Ft!

A Lufthansa új partnerei ebben a Gate Gourmet, a dean&david és a Dallmayr lesznek.

A német légitársaság és partnerei rugalmas módosítási feltételekkel kedveznek utasaiknak

A nyári szezonra visszatér a Lufthansa Frankfurt-Calgary járata, amely az Eurowings-szel közös üzemeltetésű lesz.

Kanada fővárosába 2020. májusától repül a német légitársaság Frankfurtból.

Az idei Lufthansás Oktoberfest rekordokat döntögetett!