Új Emirates járat Bali és Auckland között!

Június közepétől már Balit érintve is repülhet Aucklandre az Emirates-szel. Toldja meg új-zélandi utazását egy nyaralással a csodálatos Bali szigetén!
Új Emirates járat Dubai-ból Balin keresztül Aucklandre
kép forrása: dreamstime.com

2018. június 14-től az Emirates új, naponta közlekedő járatokat indít Dubai-ból Aucklandre, a csodálatos indonéz sziget, Bali érintésével. A járatokra már foglalhatóak repülőjegyek irodáinkban és weboldalunkon is.

Az új járattal együtt a légitársaság naponta háromszor repül Új-Zélandra, az eddigi napi Dubai - Auckland és Dubai - Christchurch járatok mellett. Június közepétől Balira is napi három Emirates gép közlekedik majd.

Az új Dubai - Bali - Auckland járat lesz az egyetlen, amely egész évben leszállás nélkül repül Bali szigete és Auckland között, remek lehetőséget kínálva az Emirates utasainak, hogy új-zélandi tartózkodásukat kiegészítsék egy mesebeli nyaralással Bali szigetén. Az útvonalon 777-300ER gépek szállítják majd az utasokat, a járatokon 8 első, 42 business és 304 turista osztályos utas kaphat helyet.

Az EK450-es járat Dubaiból reggel 6:55-kor indul és 20:20-kor érkezik meg Balira. Innen 22:00-kor indul tovább és másnap délelőtt 10:00-kor érkezik meg Aucklandre. Innen Ek 451-es járatként fordul vissza Dubai felé. A járat délben 12:40-kor száll fel és 17:55-kor érkezik meg Balira. Innen 19:50-kor száll fel és Dubai-ba kevéssel éjfél után, 00:45-kor érkezik vissza.

Balin egy időben lehet részünk egy igazi, egzotikus tengerparti nyaralásban és a balinéz kultúra megismerésében. Hosszan elnyúló homokos strandok, rengeteg látnivaló, varázslatosan zöld rizsteraszok és ezernyi színben pompázó virágok, barátságos helyiek várják itt az utazót! Bali tökéletes hely a kikapcsolódásra, legyen szó páros romantikázásról vagy egy családi vakációról!
 

Emirates repülőjegyek online rendszerünkben és irodáinkban is vásárolhatóak, ahol mindig a legfrissebb akciós repülőjegyeket kínáljuk.

2018-02-22

Az Emirates légitársaságról:

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. Jelenleg 80 ország 150 desztinációjára közlekedik. Folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates
270 gépes flottája kizárólag Airbus A380-as és Boeing B777-es utasszállítókból áll. A légitársaság működése során elnyert több mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Tovább az Emirates légitársaság bemutatására >>>

Az Emirates legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Dubai repülőjegy 169 000Ft, Zanzibár repülőjegy 190 100Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 207 600Ft, Phuket repülőjegy 220 000Ft!

2021. február 14-től két örömteli változás is életbe lép az Emirates budapesti útvonalán!

Privát lakosztályok az Emirates légitársaság Dubai - Male - Dubai útvonalán!

Utazzon az Emirates-szel, most repülőjegye mellé COVID-19 fedezettel bővített biztosítást kap!

Emirates Dubai
2021-ben az Emirates egyes A380-asainak fedélzetén már premium economy kabinban is utazhatunk!

Emirates Dubai
Több, mint 450 helyen várják extra kedvezmények az Emirates repülőjeggyel Dubai-ba érkezőket 2021. szeptember 30-ig.