Marhaba szolgáltatás az Emiratesnél

Szeretné még kényelmesebbé tenni az érkezését vagy az indulását? Legyen szó érkezésről, indulásról vagy átszállásról, az Emirates Marhaba szolgáltatással gyorsabban és kényelmesebben juthat át a formalitásokon és a sorokon a dubai-i repülőtéren.

Dubaiba érkezéskor a repülőgépnél vagy a repülőtéri busznál várják Önt, prioritással jut át a repülőtéri eye-scan vizsgálaton és a Bevándorlási Hivatal pultjánál, segítünk a csomagfelvételnél. Az Emirates ingyenes hordárszolgálatot is biztosít és elkísérik Önt a vámvizsgálathoz vagy csatlakozó járatához.

Dubaiból induláskor használhatja a Marhaba Check-in Lounge-t (ingyenes újságok, üdítők), elsőbbséget kap a Bevándorlási Hivatal pultjánál, a járata indulását a Marhaba Lounge-ban várhatja meg.

Dubaiban történő átszálláskor Arab hangulatú, exkluzív váróteremben pihenhet, ahol hideg-meleg menüválaszték és ingyenes internet várja Önt.
Az egyes Emirates Marhaba-csomagok (indulási, érkezési, átszálláskori) áráról és a foglalás feltételeiről, kérjük, érdeklődjön irodáinkban!

2012-11-12

Az Emirates légitársaságról:

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. Jelenleg 80 ország 150 desztinációjára közlekedik. Folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates
270 gépes flottája kizárólag Airbus A380-as és Boeing B777-es utasszállítókból áll. A légitársaság működése során elnyert több mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Tovább az Emirates légitársaság bemutatására >>>

Az Emirates legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Dubai repülőjegy 169 000Ft, Zanzibár repülőjegy 190 100Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 207 600Ft, Phuket repülőjegy 220 000Ft!

5 top élményt biztosít utasainak az Emirates, ha december 20-ig Dubai repülőjegyet vásárol és március 31-ig történő utazásához!

2021. február 14-től két örömteli változás is életbe lép az Emirates budapesti útvonalán!

Privát lakosztályok az Emirates légitársaság Dubai - Male - Dubai útvonalán!

Utazzon az Emirates-szel, most repülőjegye mellé COVID-19 fedezettel bővített biztosítást kap!

Emirates Dubai
2021-ben az Emirates egyes A380-asainak fedélzetén már premium economy kabinban is utazhatunk!