Magasabb poggyászkeret az Emirates utasainak

Nem lesz gondja a böröndök bepakolásával, ha az Emirates légitársaságot választja! A dubai-i központú légitársaságnál ugyanis több csomaggal utazhat, mint általában más légitársaságoknál.
Magasabb poggyászkeret az Emirates utasainak
kép forrása: shutterstock.com

Díjmentesen fuvarozható poggyász az Emirates járatokon: első osztályon 50kg-ig , businessen 40kg-ig, turistán pedig 15-35kg-ig díjmentesen vihetünk magunkkal bőröndöt. Az egy személy által feladott csomagod darabszáma sincs korlázotva, a megadott súlyú útipoggyászt akár 2 táskába is szétoszthatja.

Amennyiben Ön konferenciára, tréningre vagy szemináriumra utazik, úgy a légitársaság még +10 kg-nyi ingyenes súlykeretet biztosít Önnek! Kérjük, hogy repülőjegye foglalásakor erről érdeklődjön irodáinkban a repülőjegy megvásárlása előtt!
 
2016-11-18

Az Emirates légitársaságról:

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. Jelenleg 80 ország 150 desztinációjára közlekedik. Folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates
270 gépes flottája kizárólag Airbus A380-as és Boeing B777-es utasszállítókból áll. A légitársaság működése során elnyert több mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Tovább az Emirates légitársaság bemutatására >>>

Az Emirates legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Dubai repülőjegy 169 000Ft, Zanzibár repülőjegy 190 100Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 207 600Ft, Phuket repülőjegy 220 000Ft!

5 top élményt biztosít utasainak az Emirates, ha december 20-ig Dubai repülőjegyet vásárol és március 31-ig történő utazásához!

2021. február 14-től két örömteli változás is életbe lép az Emirates budapesti útvonalán!

Privát lakosztályok az Emirates légitársaság Dubai - Male - Dubai útvonalán!

Utazzon az Emirates-szel, most repülőjegye mellé COVID-19 fedezettel bővített biztosítást kap!

Emirates Dubai
2021-ben az Emirates egyes A380-asainak fedélzetén már premium economy kabinban is utazhatunk!