Új Emirates Budapest - Dubai közvetlen járat október 27-től!

2014. október 27-én érkezik Budapestre az Emirates első Dubai - Budapest - Dubai járata.
Új Emirates Budapest - Dubai közvetlen járat október 27-től!
kép forrása: emirates.com/media-centre

Az Emirates légitársaság ezt az útvonalat már a kezdetektől szélestörzső Airbus A330-200-as géppel fogja repülni, a gépek fedélzetén turista és business osztályos helyekkel várva az utazókat. Ezzel a vadonatúj járattal Budapestről kényelmesen, egy átszállással elérhetővé válik az Emirates teljes útvonalhálózata.

Az Egyesült Arab Emirátusokba magyar állampolgároknak már nem szükséges vízumot kiváltani, így Emirates-szel utazva még egyszerűbb Dubai-t vagy Abu Dhabit több napra útba ejteni.

Az Emirates turista és business utasai a fedélzeten rendkívül széles választékú szórakozási lehetőségk közül választhatnak, beleértve a legújabb filmeket, televíziós sorozatokat, zenéket és játékokat. Atz utazás közbeni kapcsolattartáshoz  illetve munkához  az ülések háttámlájába építhetett telekommunikációs rendszer, amellyel SMS, email és műholdas telefon is rendelkezésükre áll.

Az utasok minden Emirates járatora a megszokottnál több poggyászt adhatnak fel: turista osztályon 30kg,  business osztályon 40kg-nyit.

Nincs is annál fontosabb, mint hogy érezzük: teljesen megértenek minket. Az Emirates légi utaskísérői 120 különböző országból kerültek ki, és gyakorlottan szolgálják ki utasainkat.

2014-10-14

Az Emirates légitársaságról:

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. Jelenleg 80 ország 150 desztinációjára közlekedik. Folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates
270 gépes flottája kizárólag Airbus A380-as és Boeing B777-es utasszállítókból áll. A légitársaság működése során elnyert több mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Tovább az Emirates légitársaság bemutatására >>>

Az Emirates legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Dubai repülőjegy 169 000Ft, Zanzibár repülőjegy 190 100Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 207 600Ft, Phuket repülőjegy 220 000Ft!

5 top élményt biztosít utasainak az Emirates, ha december 20-ig Dubai repülőjegyet vásárol és március 31-ig történő utazásához!

2021. február 14-től két örömteli változás is életbe lép az Emirates budapesti útvonalán!

Privát lakosztályok az Emirates légitársaság Dubai - Male - Dubai útvonalán!

Utazzon az Emirates-szel, most repülőjegye mellé COVID-19 fedezettel bővített biztosítást kap!

Emirates Dubai
2021-ben az Emirates egyes A380-asainak fedélzetén már premium economy kabinban is utazhatunk!