Emirates meglepetés torta különleges alkalmakra

Ha Emirates légitársasággal utazik és éppen egy különleges alkalmat ünnepel, a légitársaság a jeles alkalomra meglepi Önt és utastársait egy tortával.
Emirates meglepetés torta különleges alkalmakra
kép forrása: emirates.com

Születésnapra, házassági évfordulóra, jó utat kívánságként vagy éppen gratulációként is kérhető a torta. A tortára rendelhető rövid, személyre szóló felirat is! Az igényeket a repülőjegy vásárlás után minél hamarabb jelezze irodánkban.

Az ingyenes torta mellé lehetőség van egy üveg jó minőségű száraz pezsgőt is lekérni, ez utóbbit díj ellenében tudja biztosítani az Emirates. A torta illetve pezsgős köszöntés igényléséről illetve a pezsgő áráról kérjük, érdeklődjön irodáinkban!

Ünnepeljenek a felhők felett!

2014-11-28
 

Az Emirates légitársaságról:

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. Jelenleg 80 ország 150 desztinációjára közlekedik. Folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates
270 gépes flottája kizárólag Airbus A380-as és Boeing B777-es utasszállítókból áll. A légitársaság működése során elnyert több mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Tovább az Emirates légitársaság bemutatására >>>

Az Emirates legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Dubai repülőjegy 169 000Ft, Zanzibár repülőjegy 190 100Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 207 600Ft, Phuket repülőjegy 220 000Ft!

5 top élményt biztosít utasainak az Emirates, ha december 20-ig Dubai repülőjegyet vásárol és március 31-ig történő utazásához!

2021. február 14-től két örömteli változás is életbe lép az Emirates budapesti útvonalán!

Privát lakosztályok az Emirates légitársaság Dubai - Male - Dubai útvonalán!

Utazzon az Emirates-szel, most repülőjegye mellé COVID-19 fedezettel bővített biztosítást kap!

Emirates Dubai
2021-ben az Emirates egyes A380-asainak fedélzetén már premium economy kabinban is utazhatunk!