Emirates Dubai repülőjegy mellé ingyenes éjszaka a JW Marriot Marquisban

Utazzon az Emirates-szel Dubaiba, mi egy vagy két éjszaka szállással jutalmazzuk a Marriotban!

Emirates Dubai repülőjegy mellé ingyenes éjszaka a JW Marriot Marquisban

kép forrása: shutterstock.com

Dubaiba készül? Vegye meg nálunk Emirates repülőjegyét! Most minden utasnak aki a promóció ideje alatt vásárol Emirates repjegyet Dubaiba, egy ingyenes éjszakát biztosítunk turista osztályon és két ingyenes éjszakát business osztályon a fantasztikus 5* JW Marriot Marquis szállodában! Ezen felül megajándékozzuk Önt a hazaúton Dubajból Budapestig 10 kg‑mal nagyobb poggyászkerettel is!

Repülőjegy foglalási időszak: 2020. december 02-tól 23-ig
Utazási időszak: 2020. december 06-tól 2021. február 28-ig

További jó okok, miért utazzon az Emirates járataival Dubai-ba vagy azon túli úticélra:

  • Az Emirates repülőjegyekhez eddig is automatikusan járó COVID19 biztosítás kibővült, mely így még magasabb értékű fedezetet nyújt az utazás teljes időtartamára. (Részletek a légitársaság oldalán)
  • A közelmúltban az Emirates elnyerte a Safe Travel Barometer legbiztonságosabb légitársasága címét a COVID-19 járvány kapcsán bevezetett biztonsági intézkedései révén.
  • A több mint 230 légitársaságot vizsgáló felmérésben 26 egészségügyi, illetve biztonsági paraméter értékelése során kitértek a koronavírus miatt bevezetett biztonsági intézkedésekre és a járvány idején utazók kényelmére is. A vizsgált légitársaságok közül az Emirates érte el a legmagasabb pontszámot.

Fenti ajánlatunk a Vista irodákban illetve a www.vista.hu oldalon foglalt Emirates Budapest-Dubai-Budapest repülőjegyekre érvényes.

2020-12-02

Az Emirates légitársaságról:

Az Emirates a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága. Jelenleg 80 ország 150 desztinációjára közlekedik. Folyamatosan bővíti útvonalhálózatát. Az Emirates
270 gépes flottája kizárólag Airbus A380-as és Boeing B777-es utasszállítókból áll. A légitársaság működése során elnyert több mint 300 nemzetközi díj és elismerés a bizonyítéka, hogy az Emirates folyamatosan a legmagasabb szintű légiutas-kiszolgálásra törekszik.

Tovább az Emirates légitársaság bemutatására >>>

Az Emirates legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Dubai repülőjegy 169 000Ft, Zanzibár repülőjegy 190 100Ft, Maldív-szigetek repülőjegy 207 600Ft, Phuket repülőjegy 220 000Ft!

5 top élményt biztosít utasainak az Emirates, ha december 20-ig Dubai repülőjegyet vásárol és március 31-ig történő utazásához!

2021. február 14-től két örömteli változás is életbe lép az Emirates budapesti útvonalán!

Privát lakosztályok az Emirates légitársaság Dubai - Male - Dubai útvonalán!

Utazzon az Emirates-szel, most repülőjegye mellé COVID-19 fedezettel bővített biztosítást kap!

Emirates Dubai
2021-ben az Emirates egyes A380-asainak fedélzetén már premium economy kabinban is utazhatunk!