Utazzon még kényelmesebben az airberlin-nel

Az airberlin gondot fordít arra is, hogy Ön még kényelmesebben utazzon és kipihenten érkezzen meg úti céljára. Kíváncsi rá, mivel kényezteti Önt az airberlin?
Turista osztályon:

A különösen az Észak-Amerikába és az Egyesült Arab Emirátusokba közlekedő járatokon tapasztalható a magasabb komfort fokozat, mely az A330-200-as repülőgép típussal üzemel. A kényelmet többek között a turista osztály trombózist megelőző lábtámasszal és egyedileg állítható fejtámlával felszerelt új ülései növelik. Az utazás alatti kényelemérzetet az új inflight entertainment rendszer teszi teljessé az airberlin járatain.
 
kép forrása: airberlin.com


Business osztályon:

Az airberlin folyamatosan újítja meg business osztályán a hoszútávú útvonalakon közlekedő gépein is. Az új üzleti osztályon még több exkluzív szolgáltatás, személyesebb légkör, szórakozás és nagyobb kényelem várja az utasokat.

A repülőtéren becheckoláshoz exkluzív pult áll rendelkezésére, ahol valamennyi útvonalra két, akár 32 kg-os poggyász is feladható.

A gép fedélzeten gombnyomásra 180 fokban dönthető ággyá alakulú és masszázsfunkciókkal ellátott ülésen utazva igazán kipihenten fog célhoz érni. Az ariberlin business osztályán folyamatosan előzékeny és személyre szabott kiszolgálásban van része csendes környezetben.

A business osztály egyben egy program is: ülőhelyén a tágas lábtér mellett nagy multifunkciós asztal, valamint egy tároló is rendelkezésre áll az iratok, dokumentumok számára. Az ülőhelynél egy USB-csatlakozó is található, amelyen keresztül feltöltheti okostelefonját, tabletgépét vagy más elektronikus készülékeit. Laptopjához csatlakozóaljzatot is biztosítanak.

Élvezze a multimédiás szórakozás előnyeit utazása közben! Az új airberlin business osztályon az ülések 15 hüvelykes érintőképernyős LED monitorral, távirányítóval és kiváló minőségű fejhallgatóval ellátott korszerű fedélzeti szórakoztató rendszerrel vannak felszerelve. Aktuális mozifilmekből, nagy klasszikusokból, változatos zenei kínálatból, valamint hangoskönyvekből és videójátékokból válogathat. Ezenkívül hazai és nemzetközi újságok és folyóiratok széles választéka várja Önt.
 
kép forrása: airberlin.com

Tapasztalja meg az airberlin kiváló minőségű szolgáltatásait Budapest és New York, Los Angeles, Abu Dhabi illetve Phuket között!

2014-10-05

Az Airberlin légitársaságról:

Az airberlin Európa egyik vezető légitársasága. A sokszoros díjnyertes cég a világ 171 úticéljára szállít utasokat. 1979-es megalapítása óta mindegy 31,5 millióan léptek járataik fedélzetére. Az airberlin központja jelenleg a berlini Tegel repülőtér, ahová Budapestről közvetlen járattal is utazhatunk. Az Etihad légitársaság code-share partnere és a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet az airberlinről az Airberlin légitársaság bemutatása oldalunkon!

Az Airberlin legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Orlandoba repít az Airberlin!
A légitársaság május 6-tól a nyári szezonban új közvetlen járatot indít a floridai nyaralóhelyre.

Meseszép városok, érintetlen természet, az északi fény varázsa... jöjjön velünk Skandináviába!

Fedezze fel Ausztráliát az airberlin és Etihad légitársaságokkal!