Marokkó az airberlin új úti célja

Az airberlin tovább növeli turisztikai kínálatát így 2014/15-ös téli szezontól új járatot indít Markokkóba. NIKI, mint az airberlin csoport osztrák leányvállalata nonstop repül Bécsből Marrakeshbe és Agadirba.
kép forrása: dreamstime.com

A drámai középkori városaival, mítoszaival és rejtélyeivel Marrakesh meghódít minden vállalkozó kedvű felfedezőt, aki bekukkant az okkersárga falak mögé. Csábuljon el és utazzon vissza az időbe egészen a történelmi kezdetekig!
 
Az év 340 napján süt a nap, 6km lágy homokos strand. Agadir Marokkó első számú üdülőközpontja! Great Souss zöldelő völgye - mely mögött az Atlasz-hegység vonulatai láthatók - egy modern kozmopolita város, mely megannyi izgalmat, örömöt tartogat az oda látogatóknak.

2014-11-21

Az Airberlin légitársaságról:

Az airberlin Európa egyik vezető légitársasága. A sokszoros díjnyertes cég a világ 171 úticéljára szállít utasokat. 1979-es megalapítása óta mindegy 31,5 millióan léptek járataik fedélzetére. Az airberlin központja jelenleg a berlini Tegel repülőtér, ahová Budapestről közvetlen járattal is utazhatunk. Az Etihad légitársaság code-share partnere és a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet az airberlinről az Airberlin légitársaság bemutatása oldalunkon!

Az Airberlin legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Orlandoba repít az Airberlin!
A légitársaság május 6-tól a nyári szezonban új közvetlen járatot indít a floridai nyaralóhelyre.

Meseszép városok, érintetlen természet, az északi fény varázsa... jöjjön velünk Skandináviába!

Fedezze fel Ausztráliát az airberlin és Etihad légitársaságokkal!