Airberlin járatsűrítés Budapest és Berlin között

Az airberlin 2013. májusától hétfőtől péntekig már napi két járatot fog üzemeltetni Berlin és Budapest között.  A járatbővítésnek köszönhetően már reggel és este is repülhetünk Budapestről Berlinbe vagy vissza. Szombaton és vasárnap továbbra is napi 1-1 járat közlekedik majd.
Az airberlin optimalizálta a gépek indulási időpontjait is, így az üzleti utazók részére jobb menetrendet illetve több csatlakozási lehetőséget kínálnak az eddigieknél. Az airberlin útvonalhálózatában Magyarországról nemcsak az európai, de a tengerentúli úticélokra is kényelmes átszállasi idővel utazhatunk.

Napi nonstop Airberlin járat Budapest és Berlin közöttAz airberlin a magyar és a német főváros között naponta indít közvetlen repülőjáratot: A gép Berlinből indul 12:45-kor, és Budapestre 14:20-kor érkezik. Visszaindulás Budapestről 15:00 órakor, érkezés Berlinbe 16:35-kor.
 
Hová utazhatunk még airberlin járatokkal? Legfőbb repülőterein (Berlin, Düsseldorf és Palma Mallorca) történő átszállással, akár Budapestről is 40 ország 162 desztinációja érhető el az airberlin repülőjegy megvásárásával.
 
Kényelmes csatlakozási idővel, egy berlini átszállással az alábbi városokba foglalható repülőjegy:
Németország: Köln, Düsseldorf, Frankfurt, Karsruhe/Baden-Baden, München, Münster, Nürnberg, Saarbrücken, Stuttgart
Európa: Gransk, Innbruck, Krakkó, Milánó, Palma Mallorca, Párizs, Salzburg, Zürich
A legnagyobb német és európai repülőterek mellett az USA (Fort Myers, Los Angeles, Miami, New York és San Francisco), Kanada ( Vancouver), Thaiföld ( Bangkok ) és Európa további legnépszerű úticéljai (London, Barcelona, Madrid, Lisszabon, Amszterdam, Oslo, Helsinki) is elérhetőek airberlin járatokkal.

2013-05-02

Az Airberlin légitársaságról:

Az airberlin Európa egyik vezető légitársasága. A sokszoros díjnyertes cég a világ 171 úticéljára szállít utasokat. 1979-es megalapítása óta mindegy 31,5 millióan léptek járataik fedélzetére. Az airberlin központja jelenleg a berlini Tegel repülőtér, ahová Budapestről közvetlen járattal is utazhatunk. Az Etihad légitársaság code-share partnere és a Oneworld légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet az airberlinről az Airberlin légitársaság bemutatása oldalunkon!

Az Airberlin legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Orlandoba repít az Airberlin!
A légitársaság május 6-tól a nyári szezonban új közvetlen járatot indít a floridai nyaralóhelyre.

Meseszép városok, érintetlen természet, az északi fény varázsa... jöjjön velünk Skandináviába!

Fedezze fel Ausztráliát az airberlin és Etihad légitársaságokkal!