Turkish Airlines járatsűrítés Ázsia és Afrika felé

Phuketra, Katmanduba, Zanzibárra és Kilimandzsáróra repül gyakrabban a török légitársaság.
képek forrása: dreamstime.com és turkishairlines.com

A Turkish Airlines phuketi járata még alig múlt fél éves, de a nagy siker miatt a légitársaság máris a járatsűrítés mellett döntött. 2018. szeptember 17. és október 27. között heti négy helyett hat alkalommal lehet repülni Isztambulból Phuketre.

A hegymászók, trekkingelők és a spirituális élményeket keresők bizonyára örömmel fogadják a hírt, hogy már Katmanduba is naponta fog közlekedni a Turkish Airlines. Egyelőre szeptember 24-től a téli menetrendi időszak kezdetéig, október 27-ig lesz napi a járat.

Afrika felé is több gépet indít a török légitársaság. Az egzotikumok kedvelőinek jó hír, hogy június 4. és október 28. között heti 3-ről heti 5-re növelik a járatok gyakoriságát az Isztambul - Zanzibár - Kilimandzsáró útvonalon.

Afrikai útvonalhálózatára újabb különlegességet vett fel a török légitársaság: a comore-szigeteki Moronit, ahová június 16-tól hetente háromszor (hétfőn, szerdán és szombaton) érkezik majd Turkish gép, a Seychelle-szigeteken keresztül.
 
A legfrissebb akciós árakért látogassa meg Turkish Airlines repülőjegy akciók oldalunkat is!

2018-02-22

A Turkish Airlinesról:

A török nemzeti légitársaság, a Turkish Airlines egyike a világ legdinamikusabban fejlődő légitársaságainak. A társaság központja az isztambuli Atatürk nemzetközi repülőtér. A Turkish Airlines jelenleg 318 utasszállítóval rendelkezik és 126 ország 316 városába repül. A török légitársaság 2011. és 2016. között minden évben elnyerte a Skytrax szervezet "Legjobb európai légitársaság" díját. A Star Alliance szövetség tagja és méltán hívják "Törökország felkelő csillagának is". A Turkish Airlines bemutatkozik

A Turkish Airlines legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Isztambul repülőjegy 60 900Ft, Dubai repülőjegy 138 600Ft, New York 174 400Ft, Zanzibár 179 500Ft, Male, Maldív-szigetek repülőjegy 204 700Ft!

A fülöp-szigeteki Cebu városa a legújabb ázsiai célállomás.

A Turkish Airlines augusztusban három reggeli és négy esti járatpárt tervez indítani.

A török légitársaság júliusban két reggeli és három esti járatpárt tervez indítani.

2020. júniusától már három kanadai városba repül a török légitársaság.

2019. év végétől újabb kínai városba indít repülőjáratot a Turkish Airlines.