Phuket lett a Turkish Airlines 300. célállomása

Július 17-én indította el a török légitársaság a legújabb járatát a népszerű thaiföldi üdülőhelyre.
képek forrása: shutterstock.com, turkishairlines.com

Az első Turkish Airlines repülőgép reggel 8:55-kor landolt Phuketen, ahol a hagyományos vízsugaras köszöntővel fogadták az utasszállítót, amit látványos ünnepség követett.

Phuket a világ egyik legnépszerűbb nyaralóhelye, ahová mostantól heti négy alkalommal (hétfő, csütörtök, szombat és vasárnap) indít közvetlen járatot Isztambulból.

A Budapestről induló utasok Isztambulban 2,5 órás várakozási idővel szállhatnak át a phuketi járatra, hazaúton hosszabb, a 6 órás a csatlakozás. A Turkish Airlines phuketi repülőjegyei már irodáinkban és weboldalunkon is foglalható.

Aki eddig még nem nyaralt Thaiföldön és ehhez helyet kell választania, annak mindenképpen érdemes Phuket szigetében gondolkodnia. Biztonságos, mert sok olyan feltételnek megfelel, amire a thaiföldi utazás dolgában kezdő magyarnak szüksége lehet. Elég nagy sziget ahhoz, hogy a trópusi természettel alapszinten ismerkedni lehessen, sokféle strandot lehet felfedezni. Phuket megfelelhet a mozgalmasságra, szórakozásra vágyóknak, de a romantikus távoli vidéki pihenés vágyának is.  Lehet szempont, hogy az ember miden este könnyen, gyorsan eljusson a patongi Bangla Road őrületes forgatagába, de lehet az is, hogy kizárólag párjával, családjával saját társaságával mászkálhasson egy nyugis, néptelen strandon. Phuket egyik fő előnye, hogy hajós és szigeten belüli kirándulási lehetőségek terén hatalmas választékot tud kínálni. Ha Phuketet választja az utazó, akkor ahhoz tálcán kapja a Phi Phi Lae nevű mesésen szép szigetvilágot, mégis Phuket turisztikai infrastruktúrája biztosítja azt, hogy minden szükséges szolgáltatást megtaláljunk.
 
A legfrissebb akciós árakért látogassa meg Turkish Airlines repülőjegy akciók oldalunkat is!

2017-07-19

A Turkish Airlinesról:

A török nemzeti légitársaság, a Turkish Airlines egyike a világ legdinamikusabban fejlődő légitársaságainak. A társaság központja az isztambuli Atatürk nemzetközi repülőtér. A Turkish Airlines jelenleg 318 utasszállítóval rendelkezik és 126 ország 316 városába repül. A török légitársaság 2011. és 2016. között minden évben elnyerte a Skytrax szervezet "Legjobb európai légitársaság" díját. A Star Alliance szövetség tagja és méltán hívják "Törökország felkelő csillagának is". A Turkish Airlines bemutatkozik

A Turkish Airlines legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Dubai repülőjegy 146 400Ft, Cancun repülőjegy 210 800Ft, Mahé, Seychelle-szigetek 213 600Ft, Male, Maldív-szigetek repülőjegy 222 300Ft!

A Turkish Airlines augusztusban három reggeli és négy esti járatpárt tervez indítani.

A török légitársaság júliusban két reggeli és három esti járatpárt tervez indítani.

2020. júniusától már három kanadai városba repül a török légitársaság.

2019. év végétől újabb kínai városba indít repülőjáratot a Turkish Airlines.

A New York-i Newark repülőtérre 2020. májusától repül a török légitársaság.