Newarkba indít új járatot a Turkish Airlines

A New York-i Newark repülőtérre 2020. májusától repül a török légitársaság.
A new yorki Newark reptérre indít járatokat a Turkish Airlines
kép forrása: shutterstock.com

A Turkish Airlines, amely a világon a legtöbb helyre repülő légitársasága, 2020. május 25-től elindítja napi negyedik new yorki járatát, amely a Newark reptérre közlekedik majd. Ezzel összesen 10 egyesült államokbeli repülőtér válik elérhetővé a török légitársasággal.

Az új járat menetrendje kedvező, a Turkish Airlines budapesti járataival Isztambulon keresztül remek csatlakozásokkal lehet utazni:

TK 29 Isztambul - Newark: 18:20-22:15 
TK 30 Newark - Isztambul: 00:10-16:55

Newark a második legforgalmasabb new yorki repülőtér, ahová Európából érkezhetünk. A Newark-Liberty reptér valójában egy másik állam, New Jersey területén található. Ez a légikikötő New Yorktól nyugatra helyezkedik el, de jóval közelebb van Manhattanhez, mint a JFK. Taxival 40-50 USD egy út a belvárosba forgalomtól függően. Newarkról Brooklyn elérése kicsit drágább, ott a metrós opció a javallott. Newark és New Jersey felé érdemes az AirTrain Newark gyorsvasútra felülni, amelyről a NJ Transit nevű csomópontnál átszállhatunk több new yorki, new jersey-i metróra vagy buszra, illetve az Amerikát átszelő AmTrak vasúthálózat vonataira is. Ezekre a tömegközlekedési eszközökre átszálló jegy is vásárolható, amelynek egyik szakasza az AirTrainre érvényes.
 
A legfrissebb akciós árakért látogassa meg Turkish Airlines repülőjegy akciók oldalunkat is!

2019-12-09

A Turkish Airlinesról:

A török nemzeti légitársaság, a Turkish Airlines egyike a világ legdinamikusabban fejlődő légitársaságainak. A társaság központja az isztambuli Atatürk nemzetközi repülőtér. A Turkish Airlines jelenleg 318 utasszállítóval rendelkezik és 126 ország 316 városába repül. A török légitársaság 2011. és 2016. között minden évben elnyerte a Skytrax szervezet "Legjobb európai légitársaság" díját. A Star Alliance szövetség tagja és méltán hívják "Törökország felkelő csillagának is". A Turkish Airlines bemutatkozik

A Turkish Airlines legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Isztambul repülőjegy 60 900Ft, Dubai repülőjegy 138 600Ft, New York 174 400Ft, Zanzibár 179 500Ft, Male, Maldív-szigetek repülőjegy 204 700Ft!

A fülöp-szigeteki Cebu városa a legújabb ázsiai célállomás.

A Turkish Airlines augusztusban három reggeli és négy esti járatpárt tervez indítani.

A török légitársaság júliusban két reggeli és három esti járatpárt tervez indítani.

2020. júniusától már három kanadai városba repül a török légitársaság.

2019. év végétől újabb kínai városba indít repülőjáratot a Turkish Airlines.