Mexikóvárosba és Cancunba repül a Turkish Airlines

Augusztustól ezzel a két mexikói desztinációval bővül a török légitársaság útvonalhálózata.
Mexikóvárosba és Cancunba repül a Turkish Airlines
kép forrása: shutterstock.com

2019. augusztus 21-től a Turkish Airlines 181-es új járata isztambul - Mexikóváros - Cancun - Isztambul útvonalon fog közlekedni hetente háromszor. A járat szerdán, pénteken és vasárnap este indul Isztambulból és másnap hajnalban érkezik meg Mexikóvárosba. Innen másfél óra múlva repül tovább Cancunba, ahová reggel 8 előtt érkezik meg. Cancunból Isztambulba hétfőn, csütörtökön és szombaton indul vissza a gép a reggeli órákban és másnap hajnalban érkezik meg Törökországba.

A Turkish Airlines napi három budapesti járata remek csatlakozási lehetőségeket kínál a magyar utazóknak Mexikó felé. Ráadásul a légitársaság igen nagylelkű a poggyászt illetőleg: az utasok fejenként 2 db 23 kg-os bőröndöt adhatnak fel a csomagtérbe - ingyenesen!

 
A legfrissebb akciós árakért látogassa meg Turkish Airlines repülőjegy akciók oldalunkat is!

2019-01-10

A Turkish Airlinesról:

A török nemzeti légitársaság, a Turkish Airlines egyike a világ legdinamikusabban fejlődő légitársaságainak. A társaság központja az isztambuli Atatürk nemzetközi repülőtér. A Turkish Airlines jelenleg 318 utasszállítóval rendelkezik és 126 ország 316 városába repül. A török légitársaság 2011. és 2016. között minden évben elnyerte a Skytrax szervezet "Legjobb európai légitársaság" díját. A Star Alliance szövetség tagja és méltán hívják "Törökország felkelő csillagának is". A Turkish Airlines bemutatkozik

A Turkish Airlines legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Dubai repülőjegy 146 400Ft, Cancun repülőjegy 210 800Ft, Mahé, Seychelle-szigetek 213 600Ft, Male, Maldív-szigetek repülőjegy 222 300Ft!

A Turkish Airlines augusztusban három reggeli és négy esti járatpárt tervez indítani.

A török légitársaság júliusban két reggeli és három esti járatpárt tervez indítani.

2020. júniusától már három kanadai városba repül a török légitársaság.

2019. év végétől újabb kínai városba indít repülőjáratot a Turkish Airlines.

A New York-i Newark repülőtérre 2020. májusától repül a török légitársaság.