Ingyenes városnéző túra az Isztambulban átszálló utasok számára

A török légitársaság meghívja Önt egy ingyenes isztambuli fél vagy egynapos idegenvezetős városnézésre és egy kis falatozásra is vendégül látja! Ehhez csak a megvásárolt Turkish Airlines nemzetközi járataira (nem törökországi úticélra)  szóló repülőjegyre és legalább 6 órás várakozási időre van szükség.

A Turkish Airlines az átszállás idejéhez és a napszakokhoz is alkalmazkodva 3 féle városi túrát is szervez a hét minden napjára: az első kirándulás 9-15 óra között megy, a második 12 és 18 óra között, de van egésznapos 9-18 óra közötti isztambuli barangolás is.

A túra során az indulási nap és a turnusok függvényében megtekintheti a Topkapi Palotát, a Kék Mecsetet, a Hagia Sophia-t, a Caria Múzeumot, a Hippodrome teret és az Archeológiai múzeumot. A légitársaság ezen felül meghívja Önt egy reggelire és ebédre valamint a reptér és a belvárosváros között transzferbusz is biztosítja.

A túrán bárki részt vehet, ha Isztambulba érkező és onnan tovább szóló repülőjegye Turkish Airlies járatszámokra szól és legalább 6, de legfeljebb 24 órára áll meg Isztambulban. Az Atatürk reptérre érkezéskor kérjük, keresse fel a Turkish Airlines Hotel Desk-et! A kiránduláson részvételhez előzetes foglalás illetve magyar állampolgároknak vízum sem szükséges.

2013-10-20

A Turkish Airlinesról:

A török nemzeti légitársaság, a Turkish Airlines egyike a világ legdinamikusabban fejlődő légitársaságainak. A társaság központja az isztambuli Atatürk nemzetközi repülőtér. A Turkish Airlines jelenleg 318 utasszállítóval rendelkezik és 126 ország 316 városába repül. A török légitársaság 2011. és 2016. között minden évben elnyerte a Skytrax szervezet "Legjobb európai légitársaság" díját. A Star Alliance szövetség tagja és méltán hívják "Törökország felkelő csillagának is". A Turkish Airlines bemutatkozik

A Turkish Airlines legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Isztambul repülőjegy 60 900Ft, Dubai repülőjegy 138 600Ft, New York 174 400Ft, Zanzibár 179 500Ft, Male, Maldív-szigetek repülőjegy 204 700Ft!

A fülöp-szigeteki Cebu városa a legújabb ázsiai célállomás.

A Turkish Airlines augusztusban három reggeli és négy esti járatpárt tervez indítani.

A török légitársaság júliusban két reggeli és három esti járatpárt tervez indítani.

2020. júniusától már három kanadai városba repül a török légitársaság.

2019. év végétől újabb kínai városba indít repülőjáratot a Turkish Airlines.