Balira indít járatokat a Turkish Airlines

A csodás indonéz sziget, Bali is elérhetővé válik a török légitársaság gépeivel 2019. nyarától.
Balira indít járatokat a Turkish Airlines
kép forrása: shutterstock.com

A Turkish Airlines, amely a világon a legtöbb helyre repülő légitársaság, 2019. július 17-től elindítja Isztambul - Bali (Denpasar) - Isztambul járatát. A török légitársaság gépei az első hetekben csak hetente háromszor (szerdán, pénteken és vasárnap), de 2019. augusztus 8-tól már naponta fognak közlekedni.

Az új járat menetrendje kedvező, a Turkish Airlines budapesti járataival Isztambulon keresztül remek csatlakozásokkal lehet utazni:

TK 66 Isztambul - Denpasar: 01:20-19:30 
TK 67 Denpasar - Isztambul: 21:00-05:25

Az indonéziai sziget neve jól cseng az egzotikus utazásokat tervezők körében. Romantikus, paradicsomi nyaralóhely, amelyet nászutas választ. Bali elsősorban a kultúrája, a helyi lakosok kedvessége, a csodás rizsföldek, az érdekes életképek miatt vonzó. A turisták élvezik azt a harmóniát, kedvességet, jámborságot, kiegyensúlyozottságot, amit a helyiek sugároznak feléjük a hotelekben, az éttermekben, az utcákon, a falvakban. A sziget picit kisebb, mint mondjuk Hajdú-Bihar megye, azaz nincsenek nagy távolságok, bár a kacskaringós, emelkedős utakon a közlekedés nem kifejezetten könnyű. A lényegesebb látnivalók közötti távolság jellemzően 30-40 kilométer alatt van.
 
A legfrissebb akciós árakért látogassa meg Turkish Airlines repülőjegy akciók oldalunkat is!

2018-10-10

A Turkish Airlinesról:

A török nemzeti légitársaság, a Turkish Airlines egyike a világ legdinamikusabban fejlődő légitársaságainak. A társaság központja az isztambuli Atatürk nemzetközi repülőtér. A Turkish Airlines jelenleg 318 utasszállítóval rendelkezik és 126 ország 316 városába repül. A török légitársaság 2011. és 2016. között minden évben elnyerte a Skytrax szervezet "Legjobb európai légitársaság" díját. A Star Alliance szövetség tagja és méltán hívják "Törökország felkelő csillagának is". A Turkish Airlines bemutatkozik

A Turkish Airlines legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Isztambul repülőjegy 60 900Ft, Dubai repülőjegy 138 600Ft, New York 174 400Ft, Zanzibár 179 500Ft, Male, Maldív-szigetek repülőjegy 204 700Ft!

A fülöp-szigeteki Cebu városa a legújabb ázsiai célállomás.

A Turkish Airlines augusztusban három reggeli és négy esti járatpárt tervez indítani.

A török légitársaság júliusban két reggeli és három esti járatpárt tervez indítani.

2020. júniusától már három kanadai városba repül a török légitársaság.

2019. év végétől újabb kínai városba indít repülőjáratot a Turkish Airlines.