Prémium turista osztályos repülőjegy akciók

Egyre több légitársaság kínálatában szerepel már a prémium turista osztály, amely árában és szolgáltatásaiban félúton helyezkedik el a megszokott turista és business osztályok között: nagyobb, kényelmesebb, jobban hátradönthető ülések és nagyobb képernyővel felszerelt szórakoztató rendszer várják az utasokat. Emellett légitársaságonként változó plusz szolgáltatások ( plusz feladható poggyász, elsőbbségi check-in és beszállás, takaró, párna, zajszűrős fejhallgató, kiváló ételek-italok ) teszik élvezetesebbé a repülőutat.
 
Kíváncsi, hogy az egyes légitársaságok milyen szolgáltatásokat nyújtanak a prémium economy osztályon? Olvass el cikkünket!Air France KLM repülőjegy akciók Közép- és Dél-Amerikába, budapesti indulással

 
Ország Város Ár
Brazília
Sao Paulo
Brazília
Rio de Janeiro
Dominikai Köztársaság
Punta Cana
Panama
Panama City
Kuba
Havanna
Costa Rica
San Jose
Argentína
Buenos Aires
Chile
Santiago de Chile
Peru
Lima

Repülőjegy kiállítás : 2018. július 1-ig. A repülőjegyeket az indulás előtt legalább 45 nappal le kell foglalni és meg kell vásárolni.
Minimum kinntartózkodás : 6 éjszaka
Maximum kinntartózkodás : 12 hónapAir France KLM repülőjegy akciók Afrikába, budapesti indulással

 
Ország Város Ár
Kenya
Nairobi
Szenegál
Dakar
Elefántcsontpart
Abijan
Nigéria
Lagos
Dél-Afrikai Köztársaság
Fokváros
Dél-Afrikai Köztársaság
Johannesburg
Ghána
Accra
Sierra Leone
Freetown
Mauritius
Mauritius
Angola
Luanda

Repülőjegy kiállítás : 2018. július 1-ig. A repülőjegyeket az indulás előtt legalább 45 nappal le kell foglalni és meg kell vásárolni.
Minimum kinntartózkodás : 6 éjszaka
Maximum kinntartózkodás : 12 hónap
 

A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek és csak repülőjegy online rendszerünkben történő foglalás esetén érvényesek. A repjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hírdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Olcsó repülőjegy foglalás érdekében olvassa el útmutatónkat és használja online repülőjegy foglaló rendszerünket!

Hírek és információk prémium turista osztályok témakörben:


Szeretne kényelmesen utazni, kipihenten megérkezni, de egy business osztályos repülőjegy megvásárlása szóba sem jöhet? Van erre egy jó ötletünk!

Akár nyaralás, akár üzleti út: a Lufthansa Premium Economy minden repüléskor igazi élmény!

Lépjen velünk a fedélzetre, ismerje meg az Air France Premium Economy osztályának szolgáltatásait!

A British Airways 70 hosszútávú járatán a szokásos 3 (turista, business, first) mellett egy negyedik szolgáltatási szintet is bevezetett.  Az emelt szintű turista osztályon, a World Traveller Pluson a szokásosnál több személyes tér és figyelmes kiszolgálás várja az utasokat.

A Lufthansa a nemrégiben elindított prémium turista osztályát mutatta be rendhagyó módon, a Liszt Ferenc repülőtér 2A terminálján.

Fedezze fel a Premium Economy Osztály szolgáltatásait és extráit! A Lufthansa az új Premium Economy Osztállyal kínál vonzó alternatívát a hosszú távú járatokon utazó üzleti utasoknak, a turista osztály mellett.

Kényeztesse magát finom falatokkal a levegőben is! Az Air France egyes járatain már étlapról is kiválaszthatjuk ebédünket vagy vacsoránkat.

A Turkish Airlines új prémium turista kabinja átmenetet képez a turista és a business osztály között. Az új Comfort Class osztállyal a Boeing 777-300-as géptípusok fedélzetén találkozhatunk. A török légitársaság flottájában jelenleg 12 darab B777-es szolgál. 
lead kép forrása: airfrance.com