Prémium turista osztályos repülőjegy akciók

Egyre több légitársaság kínálatában szerepel már a prémium turista osztály, amely árában és szolgáltatásaiban félúton helyezkedik el a megszokott turista és business osztályok között: nagyobb, kényelmesebb, jobban hátradönthető ülések és nagyobb képernyővel felszerelt szórakoztató rendszer várják az utasokat. Emellett légitársaságonként változó plusz szolgáltatások ( plusz feladható poggyász, elsőbbségi check-in és beszállás, takaró, párna, zajszűrős fejhallgató, kiváló ételek-italok ) teszik élvezetesebbé a repülőutat.
 
Kíváncsi, hogy az egyes légitársaságok milyen szolgáltatásokat nyújtanak a prémium economy osztályon? Olvass el cikkünket!


A repülőjegy akciók feltöltés alatt.A fenti olcsó repülőjegy árak oda-vissza útra értendőek és csak repülőjegy online rendszerünkben történő foglalás esetén érvényesek. A repjegy árak tartalmazzák az összes jegykiállításkor fizetendő illetéket, de nem tartalmazzák azokat a helyi illetékeket és adókat, melyek bizonyos desztinációk esetében csak a repülőtéren fizethetőek meg, helyi valutában.

A feltüntetett repülőjegy tarifák az árak meghirdetésekor érvényesek, a valutaárfolyamok folyamatos változása miatt miatt foglaláskor eltérés lehetséges. A fenti akciós díjtételek csak online repjegy foglalás esetén érvényesek a repulojegy.vista.hu illetve vista.hu weboldalakon. Irodáinkban vagy telefonon történő személyes foglalás esetén az árak a fent hírdetettektől eltérhetnek. Az adott akciós árakon helyeket a légitársaság csak korlátozott számban biztosít. A légitársaságok minden esetben fenntartják a jogot a repülőjegy árak, illetékek ill. a feltételek előzetes figyelmeztetés nélkül történő megváltoztatására.

Olcsó repülőjegy foglalás érdekében olvassa el útmutatónkat és használja online repülőjegy foglaló rendszerünket!

Hírek és információk prémium turista osztályok témakörben:


Szeretne kényelmesen utazni, kipihenten megérkezni, de egy business osztályos repülőjegy megvásárlása szóba sem jöhet? Van erre egy jó ötletünk!

Akár nyaralás, akár üzleti út: a Lufthansa Premium Economy minden repüléskor igazi élmény!

Lépjen velünk a fedélzetre, ismerje meg az Air France Premium Economy osztályának szolgáltatásait!

A British Airways 70 hosszútávú járatán a szokásos 3 (turista, business, first) mellett egy negyedik szolgáltatási szintet is bevezetett.  Az emelt szintű turista osztályon, a World Traveller Pluson a szokásosnál több személyes tér és figyelmes kiszolgálás várja az utasokat.

A Lufthansa a nemrégiben elindított prémium turista osztályát mutatta be rendhagyó módon, a Liszt Ferenc repülőtér 2A terminálján.

Fedezze fel a Premium Economy Osztály szolgáltatásait és extráit! A Lufthansa az új Premium Economy Osztállyal kínál vonzó alternatívát a hosszú távú járatokon utazó üzleti utasoknak, a turista osztály mellett.

Kényeztesse magát finom falatokkal a levegőben is! Az Air France egyes járatain már étlapról is kiválaszthatjuk ebédünket vagy vacsoránkat.

A Turkish Airlines új prémium turista kabinja átmenetet képez a turista és a business osztály között. Az új Comfort Class osztállyal a Boeing 777-300-as géptípusok fedélzetén találkozhatunk. A török légitársaság flottájában jelenleg 12 darab B777-es szolgál. 
lead kép forrása: airfrance.com