Napi öt járat Varsóba a LOT-tal!

A lengyel légitársaság még több járatot indít Varsó és Budapest között
Napi öt járat Varsóba a LOT-tal!
kép forrása: shutterstock.com

Már foglalhatóak a repülőjegyek a LOT új extra Varsó - Budapest - Varsó járataira! 2018. március 25–től, azaz a nyári menetrendtől kezdve naponta 5 járatpár fog közlekedni, még több és kényelmesebb csatlakozást nyújtva a LOT hálózatában elérhető célállomásokra.

Az új LO539-es járat 19:45-kor indul Varsóból és 21:10-kor száll le Budapesten. A gép itt éjszakázik és másnap LO540-es járatszámmal reggel 7-kor száll fel Varsó felé, ahová 8:20-kor érkezik meg. Az új járat bevezetésével a többi 4 Varsó - Budapest - Varsó járat menetrendje is változik.

A LOT légitársaság a friss menetrenddel még jobb csatlakozásokat igyekszik biztosítani a hosszútávú járataihoz. Az új, napi ötödik járat elsősorban a Távol-Keletre  igyekvőknek (Peking, SzöulTokió és 2018. májusától Szingapúr felé) jelent versenyképes átszállási lehetőséget.

2017-12-22

A LOT lengyel légitársaságról:

A lengyel LOT légitársaság közép-nyugat Európa legnagyobb fuvarozója. Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Észak-Amerikában közel 110 városba üzemeltet járatokat. Budapestről átszállás nélkül repül New Yorkba, Szöulba, Varsóba, Krakkóba, Londonba, 2020. március 30-tól kezdve pedig többek közt Brüsszelbe és Bukarestbe is. Európa egyik legfiatalabb flottájával büszkélkedhet, melyben megtalálható az egyik legmodernebb utasszállító, a B787 Dreamliner is. A légitársaság központja a Varsóban található Frederic Chopin nemzetközi repülőtér. A LOT a Star Alliance légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet a LOT-ról a LOT légitársaság bemutatkozik oldalunkon!

Az LOT legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Toronto repülőjegy 140 900Ft, New York repülőjegy 166 200Ft, Miami repülőjegy 166 500Ft, Szöul repülőjegy 177 200Ft, Tokió repülőjegy 172 500Ft!

A LOT a nyári időszakra visszaállította közvetlen new york-i járatát!

2021. decemberétől újra eljuthatunk Floridába a lengyel légitársaság járatával.

A LOT az ünnepi időszakra visszaállította közvetlen new york-i járatát!

2020. júliusától ismét átszállás nélkül juthatunk el Budapestről Dél-Korea fővárosába!

2020. júliusától számos város lesz újra elérhető közvetlen járattal vagy varsói átszállással!