Szingapúrba indít járatokat a LOT

2018. nyarán egyelőre szezonális jelleggel Szingapúrba is repül lengyel légitársaság.
Szingapúrba indít járatokat a LOT
kép forrása: dreamstime.com

Az új szingapúri járatok egyelőre csak a nyári menetrend idején, (május 15. és október 28. között közlekednek majd. Május 15. és június 30. között heti 3 járat lesz, amit július 1-től a nyári időszak végéig heti plusz egy járattal kiegészítenek. Az új járat menetrendje a magyar utasok számára is kedvező, Varsóban kényelmes csatlakozási idővel lehet átszállni.

A Varsó-Szingapúr útvonalon a LOT légitársaság új Boeing 787 Dreamliner gépei fognak közlekedni. A Dreamlinerek a lengyel légitársaság flottájának büszkeségei, ezek a modern utasszállítók híresek a páratlanul kényelmes utasterükről és hatékony üzemanyag-felhasználásukról.

A LOT járatokra 3 osztályon lehet Szingapúr repülőjegyet foglalni: business, prémium turista és hagyományos turista osztályra. A business és prémium turista osztályon nagy lábtérrel, keleti és európai konyhát felvonultató ellátással és egyébb extrákkal kényeztetik az utasokat. de a turista osztályos utasok is kellemesen fognak utazni a Dreamlinerek szuperkényelmes üléseiben.
 
LOT Boeing 787 Dreamliner
kép forrása: images.lot.com
 
Foglalja le Szingapúr repülőjegyét a LOT járataira online vagy bármely Vista irodában!

2017-11-17

A LOT lengyel légitársaságról:

A lengyel LOT légitársaság közép-nyugat Európa legnagyobb fuvarozója. Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Észak-Amerikában közel 110 városba üzemeltet járatokat. Budapestről átszállás nélkül repül New Yorkba, Szöulba, Varsóba, Krakkóba, Londonba, 2020. március 30-tól kezdve pedig többek közt Brüsszelbe és Bukarestbe is. Európa egyik legfiatalabb flottájával büszkélkedhet, melyben megtalálható az egyik legmodernebb utasszállító, a B787 Dreamliner is. A légitársaság központja a Varsóban található Frederic Chopin nemzetközi repülőtér. A LOT a Star Alliance légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet a LOT-ról a LOT légitársaság bemutatkozik oldalunkon!

Az LOT legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Toronto repülőjegy 140 900Ft, New York repülőjegy 166 200Ft, Miami repülőjegy 166 500Ft, Szöul repülőjegy 177 200Ft, Tokió repülőjegy 172 500Ft!

A LOT a nyári időszakra visszaállította közvetlen new york-i járatát!

2021. decemberétől újra eljuthatunk Floridába a lengyel légitársaság járatával.

A LOT az ünnepi időszakra visszaállította közvetlen new york-i járatát!

2020. júliusától ismét átszállás nélkül juthatunk el Budapestről Dél-Korea fővárosába!

2020. júliusától számos város lesz újra elérhető közvetlen járattal vagy varsói átszállással!