Hírek és érdekességek - 2014. szeptember

Dreamlinerek állított szolgálatba a Qatar Bécs és Doha között. A Lufthansa minden évben valami különlegessel lepi meg utasait az Oktoberfest idején. A TAP Portugal utasai ingyenes szállást kapnak, ha túl hosszú a csatlakozási idő Lisszabonban.

2014. szeptember 1-jétől a Qatar Airways utasai már Boeing 787-es Dreamlinerekkel utazhatnak Bécsből Dohába.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is dirndlis légikisasszonyokkal és bőrnagdrágos utaskísérő legényekkel találkozhat a Lufthansa egyes járatain az Oktoberfest ideje alatt.

A KLM utasok által a gépen és a reptéren elhagyott tárgyakat felkutató személyzet naponta nyomozói képességeket igénylő munkát végez. Küldetésük elvégzéséhez nem mindennapi módszereket és  eszközöket is bevetnek.

2015. április 25-én az airberlin légitársaság és a Deutsche Polarflug egy különleges járatot indít: egy - az airberlin flottájába tartozó - A330-200-as fedélzetén 12 órás sarkvidéknéző túrára indulhat bárki!

A TAP Portugal légitársaság díjtalanul biztosít utasainak szállodai szobát Lisszabonba, ha aznapi csatlakozás híján egy éjszakát kell Lisszabonban tölteniük.

A Qatar Airways, mint az egyik legjobban fejlődő légitársaság, számos díjjal büszkélkedhet.

A Lufthansa a nemrégiben elindított prémium turista osztályát mutatta be rendhagyó módon, a Liszt Ferenc repülőtér 2A terminálján.


Vissza a hírarchívumra