Hírek és érdekességek - 2013. október

A Qatar Airways csatlakozott a Oneworld szövetséghez. A Turkish Airlines ingyenes várósnéző túrákat tart Isztambulban, nem érdemes kihagyni. A TAP Portugal biztonsági videójában a főszerepet színészek helyett utasok játsszák - nagyon jól!

A Qatar Airways 2013. október 30-án csatlakozozz a Oneworld légitársasági szövetségbe, így szélesebb útvonal választékot és előnyösebb törzsutaspont gyűjtési lehetőséget biztosít utasainak.

A török légitársaság meghívja Önt egy ingyenes isztambuli fél vagy egynapos idegenvezetős városnézésre és egy kis falatozásra is vendégül látja! Ehhez csak a megvásárolt Turkish Airlines nemzetközi járataira (nem törökországi úticélra)  szóló repülőjegyre és legalább 6 órás várakozási időre van szükség.

Az utasok a főszereplői a TAP legújabb, fedélzeti biztonsági kisfilmjének.  A videó 2013. február elején debütált a TAP járatok fedélzetén illetve YouTube-n és a Facebookon.A kisfilm különlegessége abban rejlik, hogy légi személyzet vagy színészek helyett a TAP utasai adnak tanácsokat nekünk.

A Turkish Airlines új prémium turista kabinja átmenetet képez a turista és a business osztály között. Az új Comfort Class osztállyal a Boeing 777-300-as géptípusok fedélzetén találkozhatunk. A török légitársaság flottájában jelenleg 12 darab B777-es szolgál.


Vissza a hírarchívumra