Közvetlen Aegean Airlines járat Szalonikibe az ünnepek alatt

A karácsonyi és újévi ünnepek alatt Budapestről átszállás nélkül utazhatunk az Aegeannel!
A karácsonyi és újévi ünnepek alatt Budapestről átszállás nélkül utazhatunk az Aegeannel!
képek forrása: dreamstime.com és shutterstock.com

Közvetlen repülőjáratot indít a karácsonyi-újévi időzakban a görög Aegean Airlines Budapest és Szaloniki között. A Szaloniki repülőjegy már foglalható weboldalunkon és irodáinkban is!

A járatok 2019. december 22-én, 26-án, 29-én és 2020. január 02-án fognak közlekedni, heti két alkalommal, vasárnap és csütörtökön:.

Vasárnapi menetrend:
a Szaloniki - Budapest járat reggel 8:30-kor száll fel és 9:10-kor érkezik meg hozzánk. A Budapest - Szaloniki járat 9:50-kor indul vissza és 12:20-kor érkezik meg.

Csütörtöki menetrend:
Szaloniki - Budapest járat reggel 17:30-kor száll fel és 18:10-kor érkezik meg hozzánk. A Budapest - Szaloniki járat 18:50-kor indul vissza és 21:20-kor érkezik meg.

Szaloniki (Thessaloniki) Görögország második legnagyobb városa, mely egy rettentően izgalmas hely, hiszen számtalan érdekes látnivalóval rendelkezik. A hegyoldalra épült városban megtekinthetjük Szaloniki jelképét, a Fehér tornyot, melyből gyönyörű panoráma tárul elénk. Láthatunk itt bizánci és római kori műemlékeket, mint például Galériusz császár diadalívét, vagy megnézhetjük a híres Nagy Sándor szobrot. Lehetőségünk van sétálgatni a kellemes tengerparti sétányon, ahol a helyiek is szívesen időznek esténként, vásárolni a hangulatos Arisztotelész utcában, vagy felmenni a Láncos toronyba és szemlélni az éjszakai nyüzsgéssel teli várost. A közbiztonság jó, a helyiek nagyon kedvesek és remek élmény belecsöppenni egy autentikus kávézóban zajló igazi görög párbeszédbe. Ez a görög metropolisz tükrözi a mediterrán városok életmódját és ritmusát, ennek ellenére mégis nyugodt, így tökéletes választás egy hosszú hétvégére.

2019-10-29

Az Aegean Airlines légitársaságról:

Az Aegean Airlines görög légitársaságot 1999-ben alapították. Központja Athénban található ahonnan görög belföldi és középtávú útvonalakra repül. Budapest és Athén között közvetlen járatot üzemeltet. A legkiterjedtebb útvonalhálózattal rendelkezik Görögországban, hiszen athéni átszállással 31 görög úti cél érhető el az Aegean járataival. A légitársaság 2010. óta Star Alliance tag.

Az Aegean Airlines legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Athén repülőjegy akció 41 400Ft!

Itt az új megjelenés, új márkajelzés és az első három új Airbus A320neo repülőgép!

Aegean Airlines - 2018-ben ismét a legjobb regionális légitársaság!

Foglalja le athéni repülőjegyét akár 40% kedvezménnyel az Aegan Airlines járataira január 15-ig!

A karácsonyi és újévi ünnepek alatt Budapestről átszállás nélkül utazhatunk az Aegeannel!

Az Aegean Airlines 2018. június végétől heti plusz egy járattal közlekedik a két főváros között.