Közvetlen Aegean Airlines járat Szalonikibe az ünnepek alatt

A karácsonyi és újévi ünnepek alatt Budapestről átszállás nélkül utazhatunk az Aegeannel!
A karácsonyi és újévi ünnepek alatt Budapestről átszállás nélkül utazhatunk az Aegeannel!
képek forrása: dreamstime.com és shutterstock.com

Közvetlen repülőjáratot indít a karácsonyi-újévi időzakban a görög Aegean Airlines Budapest és Szaloniki között. A Szaloniki repülőjegy már foglalható weboldalunkon és irodáinkban is!

A járatok 2019. december 22-én, 26-án, 29-én és 2020. január 02-án fognak közlekedni, heti két alkalommal, vasárnap és csütörtökön:.

Vasárnapi menetrend:
a Szaloniki - Budapest járat reggel 8:30-kor száll fel és 9:10-kor érkezik meg hozzánk. A Budapest - Szaloniki járat 9:50-kor indul vissza és 12:20-kor érkezik meg.

Csütörtöki menetrend:
Szaloniki - Budapest járat reggel 17:30-kor száll fel és 18:10-kor érkezik meg hozzánk. A Budapest - Szaloniki járat 18:50-kor indul vissza és 21:20-kor érkezik meg.

Szaloniki (Thessaloniki) Görögország második legnagyobb városa, mely egy rettentően izgalmas hely, hiszen számtalan érdekes látnivalóval rendelkezik. A hegyoldalra épült városban megtekinthetjük Szaloniki jelképét, a Fehér tornyot, melyből gyönyörű panoráma tárul elénk. Láthatunk itt bizánci és római kori műemlékeket, mint például Galériusz császár diadalívét, vagy megnézhetjük a híres Nagy Sándor szobrot. Lehetőségünk van sétálgatni a kellemes tengerparti sétányon, ahol a helyiek is szívesen időznek esténként, vásárolni a hangulatos Arisztotelész utcában, vagy felmenni a Láncos toronyba és szemlélni az éjszakai nyüzsgéssel teli várost. A közbiztonság jó, a helyiek nagyon kedvesek és remek élmény belecsöppenni egy autentikus kávézóban zajló igazi görög párbeszédbe. Ez a görög metropolisz tükrözi a mediterrán városok életmódját és ritmusát, ennek ellenére mégis nyugodt, így tökéletes választás egy hosszú hétvégére.

2019-10-29

Az Aegean Airlines légitársaságról:

Az Aegean Airlines görög légitársaságot 1999-ben alapították. Központja Athénban található ahonnan görög belföldi és középtávú útvonalakra repül. Budapest és Athén között közvetlen járatot üzemeltet. A legkiterjedtebb útvonalhálózattal rendelkezik Görögországban, hiszen athéni átszállással 31 görög úti cél érhető el az Aegean járataival. A légitársaság 2010. óta Star Alliance tag.

Az Aegean Airlines legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Athén repülőjegy 40 100Ft, Szaloniki repülőjegy 44 000Ft, Kréta repülőjegy 44 100Ft, Korfu repülőjegy 45 000Ft, Rodosz repülőjegy 45 400Ft!

Itt az új megjelenés, új márkajelzés és az első három új Airbus A320neo repülőgép!

Aegean Airlines - 2018-ben ismét a legjobb regionális légitársaság!

Foglalja le athéni repülőjegyét akár 40% kedvezménnyel az Aegan Airlines járataira január 15-ig!

A karácsonyi és újévi ünnepek alatt Budapestről átszállás nélkül utazhatunk az Aegeannel!

Az Aegean Airlines 2018. június végétől heti plusz egy járattal közlekedik a két főváros között.