Bemutatkozik a megújult Aegean Airlines

Itt az új megjelenés, új márkajelzés és az első három új Airbus A320neo repülőgép!
Bemutatkozik a megújult Aegean Airlines és a vadonatúj A320neo
képek forrása: aegean.com

Megérkezett az Aegean Airlines-hoz a vadonatúj Airbus A320neo - a fenntarthatóság jegyében! Mit érdemes tudni erről a géptípusról?
  • 15-20% -kal kevesebb üzemanyag-fogyasztás
  • 19-23% -kal kevesebb szén-dioxid kibocsátás
  • 50% -kal kevesebb nitrogén-oxid kibocsátás
  • 50% -kal alacsonyabb zajterhelés
  • kevesebb eldobható műanyag
  • több újrahasznosítható, újrafelhasználható anyag a fedélzeti ellátásban

Nemcsak új gép érkezett az Aegean Airlines flottájába, de február 12-én az új légitársasági arculat is bemutatásra került - természetesen az új  A320neo-val!

Az Aegean új logóját Görögország kék ege, tengere, és a görög építészet jellegzetes formái inspirálták. Ez a színvilág köszön vissza a kabinok kialakításában, formatervezésében is. A légitársaság új arculata egyszerre nyúlik vissza a görög hagyományokhoz és utal a légitársaság dinamizmusára, feljődésére. Az új repülőgépek üléseinek kialakítása kényelmes, ezáltal a korábbinál is kellemesebb utazási élményt biztosítanak.
 
Bőr borítású ülések az új A320neo fedélzetén
kép forrása: aegean.com

A business osztályon a görög gasztronómia fogásait valódi porcelán étkészleten tálalják. Az étkezésekhez üdtőitalokat és finom görög borokat szolgálnak fel.
 
kép forrása: aegean.com

A középső ülés mindig szabadon marad és asztallá alakítható, így még több teret biztosít a munkához vagy akár a pihenéshez is. A kényelmes utazást az állítható fejtámlás, bőr borítású Collins ülések biztosítják. A géptípus különlegessége, hogy business és turista osztályon minden üléshez tartozik saját USB töltő és tablet/mobiltelefon tartó keret. A business osztály egyes európai útvonalakon nem elérhető.
 
kép forrása: aegean.com

A turista osztályos jegy árában a napszaknak megfelelő hideg vagy meleg étkezés és üdítőitalok is benne foglaltatnak. A turista kabinban a normál ülések helyett - némi felár ellenében - emelt komfortú ülések foglalhatóak. Az Up Front és az Extra Legroom ülőhelyek nagyobb lábteret biztosítanak és a busines osztályon is megtalálható, állítható bőr fejtámlával felszereltek. Az Up Front ülések a turista osztály legelején találhatóak, így biztosítják gyors be- és kiszállást és elsőbbséget a fedélzeti étkezés felszolgálásakor. 
 
kép forrása: aegean.com

A 2020-as év egyben egy új kezdet is az Aegean életében -  új lehetőségek,  új identitás, megújuló termékkínálat jellemzi majd, és az új A320neo repülőgépek ennek a megújuló folyamatnak az első biztosítéka.

Tegyen egy virtuális sétát az Aegean Airlines első A320neo repülőgépének fedélzetén!
 
kép forrása: aegean.com

2020-02-13

Az Aegean Airlines légitársaságról:

Az Aegean Airlines görög légitársaságot 1999-ben alapították. Központja Athénban található ahonnan görög belföldi és középtávú útvonalakra repül. Budapest és Athén között közvetlen járatot üzemeltet. A legkiterjedtebb útvonalhálózattal rendelkezik Görögországban, hiszen athéni átszállással 31 görög úti cél érhető el az Aegean járataival. A légitársaság 2010. óta Star Alliance tag.

Az Aegean Airlines legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Athén repülőjegy akció 41 400Ft!

Aegean Airlines - 2018-ben ismét a legjobb regionális légitársaság!

Foglalja le athéni repülőjegyét akár 40% kedvezménnyel az Aegan Airlines járataira január 15-ig!

A karácsonyi és újévi ünnepek alatt Budapestről átszállás nélkül utazhatunk az Aegeannel!

A karácsonyi és újévi ünnepek alatt Budapestről átszállás nélkül utazhatunk az Aegeannel!

Az Aegean Airlines 2018. június végétől heti plusz egy járattal közlekedik a két főváros között.