Közvetlen Aegean Airlines járat Szalonikibe

A karácsonyi és újévi ünnepek alatt Budapestről átszállás nélkül utazhatunk az Aegeannel!
A karácsonyi és újévi ünnepek alatt Budapestről átszállás nélkül utazhatunk az Aegeannel!
képek forrása: dreamstime.com és shutterstock.com

Közvetlen repülőjáratot indít a karácsonyi-újévi időzakban a görög Aegean Airlines Budapest és Szaloniki között. A Szaloniki repülőjegy már foglalható weboldalunkon és irodáinkban is!

A járatok 2018. december 23-án, 27-én, 30-án és 2019. január 03-án fognak közlekedni. A Szaloniki - Budapest járat 14:30-kor száll fel és 15:20-kor érkezik meg hozzánk. A Budapest - Szaloniki járat 16:00-kor indul és 18:40-kor száll le.

Szaloniki (Thessaloniki) Görögország második legnagyobb városa, mely egy rettentően izgalmas hely, hiszen számtalan érdekes látnivalóval rendelkezik. A hegyoldalra épült városban megtekinthetjük Szaloniki jelképét, a Fehér tornyot, melyből gyönyörű panoráma tárul elénk. Láthatunk itt bizánci és római kori műemlékeket, mint például Galériusz császár diadalívét, vagy megnézhetjük a híres Nagy Sándor szobrot. Lehetőségünk van sétálgatni a kellemes tengerparti sétányon, ahol a helyiek is szívesen időznek esténként, vásárolni a hangulatos Arisztotelész utcában, vagy felmenni a Láncos toronyba és szemlélni az éjszakai nyüzsgéssel teli várost. A közbiztonság jó, a helyiek nagyon kedvesek és remek élmény belecsöppenni egy autentikus kávézóban zajló igazi görög párbeszédbe. Ez a görög metropolisz tükrözi a mediterrán városok életmódját és ritmusát, ennek ellenére mégis nyugodt, így tökéletes választás egy hosszú hétvégére.

2018-08-29

Az Aegean Airlines légitársaságról:

Az Aegean Airlines görög légitársaságot 1999-ben alapították. Központja Athénban található ahonnan görög belföldi és középtávú útvonalakra repül. Budapest és Athén között közvetlen járatot üzemeltet. A legkiterjedtebb útvonalhálózattal rendelkezik Görögországban, hiszen athéni átszállással 31 görög úti cél érhető el az Aegean járataival. A légitársaság 2010. óta Star Alliance tag.

Az Aegean Airlines legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Családi kedvezmény csak július 6-ig, az Aegean Airlines járataira!

Itt az új megjelenés, új márkajelzés és az első három új Airbus A320neo repülőgép!

Aegean Airlines - 2018-ben ismét a legjobb regionális légitársaság!

Foglalja le athéni repülőjegyét akár 40% kedvezménnyel az Aegan Airlines járataira január 15-ig!

A karácsonyi és újévi ünnepek alatt Budapestről átszállás nélkül utazhatunk az Aegeannel!

Az Aegean Airlines 2018. június végétől heti plusz egy járattal közlekedik a két főváros között.