Panama City repülőjegy árak

REPÜLŐJEGY

Legjobb repülőjegy ajánlatok Budapest indulással Panama City érkezéssel oda-vissza útra

Budapest
Panama City
2022-06-20
2022-07-12
226 000 HUF/fő-től
Budapest
Panama City
2022-02-12
2022-03-01
237 400 HUF/fő-től
Budapest
Panama City
2022-02-13
2022-03-01
237 400 HUF/fő-től
Budapest
Panama City
2022-07-18
2022-08-04
257 300 HUF/fő-től
Budapest
Panama City
2022-06-06
2022-06-29
240 000 HUF/fő-től

Legjobb repülőjegy ajánlatok Bécs indulással Panama City érkezéssel oda-vissza útra

Miért utazak Panamába?

Mert Panama City egyesíti magában Miami amerikai érzését és egy nagy adag latin bájt. Panama története összeforr a nagyhatalmak történetével, virágzásnak; az ország akkor indult erősen, amikor a százéves csatorna koncesszió lejárt és a Panama Csatorna átkerült panamai tulajdonba. Azóta, mint egyetlen átkelőhely a panamai költségvetést gazdagítja minden, a csatorna használatából származóbevétel. 2016-ban megnyitották a kibővített Panama Csatornát, ami a megnövelt kapacitásának köszönhetően, nyilván még több pénzt fog hozni az államnak. És ezt a beáramló rengeteg pénzt Panama jól hasznosítja. A városi metro első vonala két (!) év alatt készült el, 2014-ben adták át a nagyközönségnek. Egyébként ez a közép amerikai régió első metrója. A mai napig építik folyamatosan, azóta már a második vonalat. Összesen négyet terveznek. Több helyen már kibújtatták a föld alól és magasvasútként fogja szolgálni a lakosok közlekedését a jövőben. A repülőtérre menő metró is tervben van. Panama városban már most metróval könnyen megközelíthetőek a belváros látnivalói, az óváros - a Casco Viejo - és a felhőkarcolók is.

Hogyan foglaljak olcsó Panama City repülőjegyet?

Online repülőjegy keresőnkkel megkeresheti a terveinek árban és menetrendben leginkább megfelelő Panama City repülőjegyet. A lefoglalt repjegyeket irodáinkban készpénzzel vagy interneten keresztül, bankkártyával is megvásárolhatja. A Toronto repülőjegy foglalásához írja be a kiindulási és végcél városát (Honnan: Budapest és Hová: Panama City), ezután a legördülő városlistában kattintson a város/reptér nevére is! Válassza ki, hogy egyirányú vagy oda-vissza Panama City repülőjegyre van szüksége és hogy azt hány főre szeretné lefoglalni. Jelölje meg az oda- és a visszaút dátumát is! Ha csak egy bizonyos légitársaság vagy például csak business repülőjegy ajánlatokra kíváncsi, ezt a Részletes keresésre kattintva tudja beállítani.

Budapestről már egyre több légitársasággal lehet kényelmesen (egy átszállással, jó csatlakozással) utazni Panama Citybe. A legrövidebb menetidőket az Air France KLM és Lufthansa légitársaságok kínálják.

Melyik légitársaságnak van olcsó Panama City repülőjegye?

Budapesti indulással a legolcsóbb repülőjegy árakat a Turkish Airlines , az Air France KLM, a Lufthansa és Iberia légitársaságok kínálják, egy átszállással. Panamába az Egyesült Államok érintésével az American Airlines és Delta járataival is eljuthatunk, ebben az esetben érdemes beiktatni egy amerikai túrát is az útitervbe.

Mikor érdemes Panamába utazni?

Panama néhány fokkal van csupán az Egyenlítőtől északra, azaz klímája egész évben trópusi. A partvidékeken napközben vagy nagyon meleg van vagy egyenesen forró. Az ország belsejében a magassági szint függvényében hűvösebb az időjárás. Panama éghajlatát két évszakra lehet osztani: a Verano az száraz évszak és az Invierno az esős évszak. A száraz évszak (ami egyben a turisztikai főidény) az ország legtöbb részén decembertől áprilisig tart, az esős időszak pedig májustól novemberig. Az esős évszakban is gyakran süt a nap, és így a természet még csodásabban tündököl.

Hogyan jutok be a repülőtérről Panama belvárosába?

Panamaváros nemzetközi repülőtere a Tocumen International Airport. A központtól kb. 30 kilométerre fekszik. Jelenleg még nem vezet oda kötöttpályás tömegközlekedés, bár már építik a metrót. Így az egyetlen praktikus módja a városba való bejutásnak a taxi. Taxival az út kb. 40 perc és 50 dollár.

Még több hasznos tudnivaló Panama City-ről és Panamáról:

Magyar állampolgároknak a Panamába való belépéshez nincs szükség vízumra. 90 napig tartózkodhat a turista Panamában, ha nincs munkavállalási szándéka.

Híreink és érdekességek Panama City-ről és a repülés világából:

2019. nyarától repül menetrendszerűen az első török B787-9-es utaszállító.

A Lufthansa légitársaság tovább bővíti dél-amerikai útvonalhálózatát.

Ne hagyja, hogy véget érjen a nyár! A Lufthansa elrepíti a legszebb nyaraló desztinációkra!

November 25-től az Air France heti három járatot indít a párizsi Charles de Gaulle reptér illetve Panamaváros között.