Újabb közvetlen LOT járatok Budapestről Európába

2020. március 30-tól összesen 9 európai városba repülhetünk közvetlenül a lengyel légitársasággal!
Prágába, Brüsszelbe, Stuttgartba, Bukarestbe, Szófiába és Belgrádba is indít közvetlen járatokat a LOT
kép forrása: shutterstock.com

2020. március 30-tól hat új úti célra, Brüsszelbe, Stuttgartba, Prágába, Szófiába, Belgrádba és Bukarestbe is repül a LOT. A már most is üzemelő varsói, krakkói és londoni járakokkal összesen 9 európai és 3 tengerentúli város (New York, Chicago és szeptember 22-től Szöul) lesz elérhető Budapestről átszállás nélkül a LOT repülőgépeivel.

A prágai és stuttgarti járatok naponta kétszer közlekednek majd (kivéve hétvégén), a szófiai és belgrádi járat pedig naponta lesz igénybe vehető, a hét minden napján. A brüsszeli és bukaresti járatok hétfőtől péntekig naponta kétszer, szombaton és vasárnap napi egyszer közlekednek.

A most bejelentett 6 új, Európán belüli járatok üzemeltetését a LOT három Embraer 195 típusú repülőgéppel végzi majd, amelyeket Budapesten fog állomásoztatni.
 
Foglalja le LOT repülőjegyét online vagy bármely Vista irodában!

2019-08-26

A LOT lengyel légitársaságról:

A lengyel LOT légitársaság közép-nyugat Európa legnagyobb fuvarozója. Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Észak-Amerikában közel 110 városba üzemeltet járatokat. Budapestről átszállás nélkül repül New Yorkba, Szöulba, Varsóba, Krakkóba, Londonba, 2020. március 30-tól kezdve pedig többek közt Brüsszelbe és Bukarestbe is. Európa egyik legfiatalabb flottájával büszkélkedhet, melyben megtalálható az egyik legmodernebb utasszállító, a B787 Dreamliner is. A légitársaság központja a Varsóban található Frederic Chopin nemzetközi repülőtér. A LOT a Star Alliance légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet a LOT-ról a LOT légitársaság bemutatkozik oldalunkon!

Az LOT legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Toronto repülőjegy 140 900Ft, New York repülőjegy 166 200Ft, Miami repülőjegy 166 500Ft, Szöul repülőjegy 177 200Ft, Tokió repülőjegy 172 500Ft!

A LOT a nyári időszakra visszaállította közvetlen new york-i járatát!

2021. decemberétől újra eljuthatunk Floridába a lengyel légitársaság járatával.

A LOT az ünnepi időszakra visszaállította közvetlen new york-i járatát!

2020. júliusától ismét átszállás nélkül juthatunk el Budapestről Dél-Korea fővárosába!

2020. júliusától számos város lesz újra elérhető közvetlen járattal vagy varsói átszállással!