Már Szingapúrba is repül LOT

2018. május 15-én szállt fel a lengyel légitársaság első Varsó-Szingapúr járata.
Szingapúrba indít járatokat a LOT
kép forrása: dreamstime.com

Június végéig és szeptember 10-től heti három, július 1. és szeptember 10. között heti négy járat közlekedik majd Varsó és Szingapúr között.

Az új járat menetrendje a magyar utasok számára is kedvező, Varsóban kényelmes csatlakozási idővel lehet átszállni: A LO 67-es járata 23:00-kor indul Varsóból és másnap délután, 16:55-kor érkezik meg Szingapúrba. Szingapúrból a LO 68-as járata éjfél után 5 perccel indul Varsóba, ahová 6:15-re ér vissza. A Varsó és Szingapúr közötti távolságot a LOT Dreamliner típusú repülőgépe 12 óra alatt teszi meg.

A Boeing 787 Dreamlinerek a LOT flottájának büszkeségei, ezek a modern utasszállítók híresek a páratlanul kényelmes utasterükről és hatékony üzemanyag-felhasználásukról. A lengyel légitársaság minden hosszútávú útvonalát ezzel a géptípussal repüli.

A LOT szingapúri járataira business, prémium turista és hagyományos turista osztályos repülőjegyeket lehet vásárolni. Az új járatnak köszönhetően az utasok egy LOT repülőjeggyel, Szingapúron keresztül további ázsiai, ausztrál és új-zélandi városokba repülhetnek tovább, Singapore Airlines, Qantas vagy Air New Zealand járatokkal.
 
LOT Boeing 787 Dreamliner
 
Foglalja le Szingapúr repülőjegyét a LOT járataira online vagy bármely Vista irodában!

2018-05-23

A LOT lengyel légitársaságról:

A lengyel LOT légitársaság közép-nyugat Európa legnagyobb fuvarozója. Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Észak-Amerikában közel 110 városba üzemeltet járatokat. Budapestről átszállás nélkül repül New Yorkba, Szöulba, Varsóba, Krakkóba, Londonba, 2020. március 30-tól kezdve pedig többek közt Brüsszelbe és Bukarestbe is. Európa egyik legfiatalabb flottájával büszkélkedhet, melyben megtalálható az egyik legmodernebb utasszállító, a B787 Dreamliner is. A légitársaság központja a Varsóban található Frederic Chopin nemzetközi repülőtér. A LOT a Star Alliance légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet a LOT-ról a LOT légitársaság bemutatkozik oldalunkon!

Az LOT legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Toronto repülőjegy 140 900Ft, New York repülőjegy 166 200Ft, Miami repülőjegy 166 500Ft, Szöul repülőjegy 177 200Ft, Tokió repülőjegy 172 500Ft!

A LOT a nyári időszakra visszaállította közvetlen new york-i járatát!

2021. decemberétől újra eljuthatunk Floridába a lengyel légitársaság járatával.

A LOT az ünnepi időszakra visszaállította közvetlen new york-i járatát!

2020. júliusától ismét átszállás nélkül juthatunk el Budapestről Dél-Korea fővárosába!

2020. júliusától számos város lesz újra elérhető közvetlen járattal vagy varsói átszállással!