Már Szingapúrba is repül LOT

2018. május 15-én szállt fel a lengyel légitársaság első Varsó-Szingapúr járata.
Szingapúrba indít járatokat a LOT

Június végéig és szeptember 10-től heti három, július 1. és szeptember 10. között heti négy járat közlekedik majd Varsó és Szingapúr között.

Az új járat menetrendje a magyar utasok számára is kedvező, Varsóban kényelmes csatlakozási idővel lehet átszállni: A LO 67-es járata 23:00-kor indul Varsóból és másnap délután, 16:55-kor érkezik meg Szingapúrba. Szingapúrból a LO 68-as járata éjfél után 5 perccel indul Varsóba, ahová 6:15-re ér vissza. A Varsó és Szingapúr közötti távolságot a LOT Dreamliner típusú repülőgépe 12 óra alatt teszi meg.

A Boeing 787 Dreamlinerek a LOT flottájának büszkeségei, ezek a modern utasszállítók híresek a páratlanul kényelmes utasterükről és hatékony üzemanyag-felhasználásukról. A lengyel légitársaság minden hosszútávú útvonalát ezzel a géptípussal repüli.

A LOT szingapúri járataira business, prémium turista és hagyományos turista osztályos repülőjegyeket lehet vásárolni. Az új járatnak köszönhetően az utasok egy LOT repülőjeggyel, Szingapúron keresztül további ázsiai, ausztrál és új-zélandi városokba repülhetnek tovább, Singapore Airlines, Qantas vagy Air New Zealand járatokkal.
 
LOT Boeing 787 Dreamliner
 
Foglalja le Szingapúr repülőjegyét a LOT járataira online vagy bármely Vista irodában!

2018-05-23

A LOT lengyel légitársaságról:

A lengyel LOT légitársaság közép-nyugat Európa legnagyobb fuvarozója. Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Észak-Amerikában több, mint 40 városba üzemeltet járatokat. Európa egyik legfiatalabb flottájával büszkélkedhet, melyben megtalálható az egyik legmodernebb utasszállító, a B787 Dreamliner is, mellyel Pekingbe, New Yorkba, Chicagoba és Torontoba közlekedik. A légitársaság központja a Varsóban található Frederic Chopin nemzetközi repülőtér. A LOT a Star Alliance légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet a LOT-ról a LOT légitársaság bemutatkozik oldalunkon!

Az LOT legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 143 700Ft-tól, Peking repülőjegy 147 200Ft-tól, Tokió repülőjegy 162 600Ft-tól, Los Angeles repülőjegy 166 700Ft-tól!

2019. júniusától már Floridába is eljuthatunk a lengyel légitársaság járatával.

Junkerstől a Dreamlinerig, Budaörstől Chicagóig - avagy 80 év alatt a LOT körül!

A 2018-as nyári idényben már 4 amerikai város, Chicago, New York, Philadelphia és Torontó lesz elérhető átszállás nélkül Budapestről.

A LOT nemcsak New Yorkba, hanem Chicagóba is közvetlen járatot indít Budapestről!

Válassza utazásához a lengyel légitársaság új, csúcstechnológiás repülőgépeit!A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.