Közvetlen járat Krakkóba

A LOT lengyel légitársaság új járatával 2018. április 27-től a meseszép lengyel város egy óra alatt elérhető Budapestről!

Közvetlen járat Krakkóba a LOT-tól

A LOT alig egy hónappal azután, hogy bejelentette, sűríti Varsó és Budapest közötti járatait, újabb jó hírrel szolgál a magyar utazóközönségnek: közvetlen járatot indítanak Budapestről Krakkóba.

A lengyel légitársaság Krakkó és Budapest közötti közvetlen járata április 28. és május 20. között hetente ötször, május 21. és október 27. között heti hat alkalommal fog közlekedni, a lenti menetrenddel:
 
Krakkó 07:55 - Budapest 09:00
Budapest 09:35 - Krakkó 10:35
 
Ezen az útvonalon a LOT légitársaság Bombardier Q400-as gépei fognak repülni, a fedélzetükön 78 férőhellyel. Krakkói repülőjegyet 3 osztályra (business, prémium turista és turista) lehet foglalni a LOT járatain.

Krakkó Európa egyik legszebb középkori városa, amely dúskál történelmi emlékekben, emellett nagy az egyetemi élet, zakatol a kulturális élete és rengeteg a szórakozási lehetőség. Turista szempontból pont ideális méretű város, nem túl kicsi, nem túl nagy, de könnyen bejárható.

A Főtéren egymást érik a csodálatosan helyreállított, ékszerdoboz szépségű épületek: a nevezetes Posztócsarnok, a régi Városháza tornya, a Mária templom. A Wavel-dombon áll a székesegyház (mellette II. János Pál pápa szobra) és a királyi palota. A Schindler listája című filmből ismert Kazimierz, a néhai zsidónegyed épületeit nemrég kezdték el renoválni. Ebben a városrészben lehet igazán jókat enni és mulatni, a legendás lengyel konyha fogásai mellett más nemzetek ételeit is ki lehet próbálni. A pirognak számtalan sós és édes változata létezik, a zsidó piacot övező utcákban érdemes megkóstolni ezt a hagyományos lengyel ételt.

Krakkóból egy órás autóútra találhatóak a wieliczkai sóbányák. Lenyűgöző látványt nyújtanak az egykori bányajáratok, kamrák és a föld alatt több száz méterrel található káprázatos, sóból faragott templomi kápolnák!
 
Felkeltettük érdeklődését? Tekintse meg a LOT légitársaság repülőjegy akcióit Krakkóba és foglalja le Krakkó repülőjegyét weboldalunkon vagy a Vista irodáinkban!
 
2018-02-01

A LOT lengyel légitársaságról:

A lengyel LOT légitársaság közép-nyugat Európa legnagyobb fuvarozója. Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Észak-Amerikában több, mint 40 városba üzemeltet járatokat. Európa egyik legfiatalabb flottájával büszkélkedhet, melyben megtalálható az egyik legmodernebb utasszállító, a B787 Dreamliner is, mellyel Pekingbe, New Yorkba, Chicagoba és Torontoba közlekedik. A légitársaság központja a Varsóban található Frederic Chopin nemzetközi repülőtér. A LOT a Star Alliance légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet a LOT-ról a LOT légitársaság bemutatkozik oldalunkon!

Az LOT legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 146 300Ft-tól, Peking repülőjegy 147 200Ft-tól, Tokió repülőjegy 162 600Ft-tól, Szöul repülőjegy 182 300Ft-tól,!

Junkerstől a Dreamlinerig, Budaörstől Chicagóig - avagy 80 év alatt a LOT körül!

2018. május 15-én szállt fel a lengyel légitársaság első Varsó-Szingapúr járata.

A 2018-as nyári idényben már 4 amerikai város, Chicago, New York, Philadelphia és Torontó lesz elérhető átszállás nélkül Budapestről.

A LOT nemcsak New Yorkba, hanem Chicagóba is közvetlen járatot indít Budapestről!

Válassza utazásához a lengyel légitársaság új, csúcstechnológiás repülőgépeit!A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.