Colombóba indít járatokat a LOT

Sri Lanka fővárosába 2019. novemberétől repül lengyel légitársaság.
Sri Lankára, Colombóba indít járatokat a LOT
kép forrása: shutterstock.com

2019. november 3-tól  indítja új járatát a LOT légitársaság Varsó és Colombo között, amely hetente háromszor fog közlekedni. Lengyelországból Sri Lanka felé szerdán, pénteken és vasárnap, visszafelé pedig hétfőn, csütörtökön és szombaton repülnek a LOT Boeing 787 Dreamlinerei.

Az új járat menetrendje a magyar utasok számára is kedvező, Varsóban kényelmes, 2-3 órás csatlakozási idővel lehet átszállni a LOT járatokra.

Mint a LOT összes hosszútávú útvonalán, a Varsó-Delhi is útvonalon a légitársaság új Boeing 787 Dreamliner gépei fognak közlekedni. A Dreamlinerek a LOT flottájának büszkeségei, ezek a modern utasszállítók híresek a páratlanul kényelmes utasterükről és hatékony üzemanyag-felhasználásukról.

A LOT járatokra 3 osztályon lehet Colombo repülőjegyet foglalni: business, prémium turista és hagyományos turista osztályra. A business és prémium turista osztályon nagy lábtérrel, keleti és európai konyhát felvonultató ellátással és egyébb extrákkal kényeztetik az utasokat. de a turista osztályos utasok is kellemesen fognak utazni a Dreamlinerek szuperkényelmes üléseiben.
 
LOT Boeing 787 Dreamliner
kép forrása: corporate.lot.com
 
Foglalja le Colombo repülőjegyét a LOT járataira online vagy bármely Vista irodában!

2019-03-30

A LOT lengyel légitársaságról:

A lengyel LOT légitársaság közép-nyugat Európa legnagyobb fuvarozója. Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Észak-Amerikában közel 110 városba üzemeltet járatokat. Budapestről átszállás nélkül New Yorkba, Chicagóba, Varsóba, Krakkóba, Londonba, Brüsszelbe és Bukarestbe repül. Európa egyik legfiatalabb flottájával büszkélkedhet, melyben megtalálható az egyik legmodernebb utasszállító, a B787 Dreamliner is. A légitársaság központja a Varsóban található Frederic Chopin nemzetközi repülőtér. A LOT a Star Alliance légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet a LOT-ról a LOT légitársaság bemutatkozik oldalunkon!

Az LOT legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Peking repülőjegy 137 100Ft, Tokió repülőjegy 163 600Ft, Delhi repülőjegy 164 800Ft, Szingapúr repülőjegy 191 100Ft!

A lengyel légitársaság új járata a London központjában fekvő City repülőtérre érkezik!

2019. szeptemberétől Indiába is repül lengyel légitársaság.

Februártól közvetlen járatot indít a lengyel légitársaság a London City repülőtérre!

2019. júniusától már Floridába is eljuthatunk a lengyel légitársaság járatával.

2018. május 15-én szállt fel a lengyel légitársaság első Varsó-Szingapúr járata.