A LOT közelebb hozza Amerikát!

Hamarosan indul a közvetlen járat Budapestről New Yorkba és Chicagóba!

A LOT közelebb hozza Amerikát

A LOT lengyel légitársaság idén májustól két közvetlen amerikai járatot is indít Budapestról: New Yorkba és Chicagóba.

New Yorkba május 3-tól heti 4 járat indul (hétfő, csütörtök, péntek és vasárnap), amellyel már 9 óra 45 perc alatt eljuthatunk Budapestről New Yorkba. A LOT járatai a JFK repülőtér 7-es termináljára érkeznek és indulnak. A Budapest - New York - Budapest járat menetrendje:
 
Budapest 11:55 - New York 15:40
New York 17:30 - Budapest 08:05 (másnap reggel)

Chicagoba május 5-től heti 2 gép lesz kedden és szombaton, ez a járat 10 óra 15 perc alatt teszi meg az utat Budapestről Chicagóba. A LOT a chicagói O'Hare repülőtér 5-es termináljára közlekedik. A Budapest - Chicago - Budapest járat menetrendje:
 
Budapest 11:35 - Chicago 14:50
Chicago 16:35 - Budapest 08:55 (másnap reggel)

Budapest és az Egyesült Államok között a LOT egyik Boeing 787-8-as Dreamlinere fog közlekedni, a járatokon a 213 turista osztályos hely mellett 21 prémium turista és 18 business ülés is lesz. A Dreamlinereken az alábbi szolgáltatásokat kínálja a LOT légitársaság:

Business osztály:
 • business várók használata
 • elsőbbségi check-in és a biztonsági ellenőrzésnél fast track használata
 • elsőbbségi beszállás
 • kényelmes és tágas business osztály, mindössze 18 üléssel
 • egyéni képernyő (15,4"), USB és elektromos csatlakozó, fejhallgató
 • exkluzív éttermi ételek
 • még több Miles&More pontPrémium osztály:
 • külön kabin, barátságos berendezéssel
 • kitűnő fedélzeti menü
 • egyéni képernyő (10,6"), USB és elektromos csatlakozó, fejhallgató
 • kényelmes, 54cm-es ülések
 • még több Miles&More pontTurista osztály:
 • ingyenes étkezések és alkoholmentes italok
 • modern fedélzeti szórakoztató rendszer
 • egyéni képernyő (8,9"), USB és elektromos csatlakozó, fejhallgató
 • kényelmes, 43cm-es ülések állítható fejtámlával
 • feladott poggyász az árban


Miért repüljön a LOT Dreamlinerével New Yorkba vagy Chicagóba?

A Boeing 787-es Dreamliner jelenleg a csúcstechnológiát képvisel a polgári repülés világában. A gép 50%-a kompozit anyagokból készült, így kisebb a súlya, kevesebbet fogyaszt, és nagyobb a hatótávolsága.

Dreamlineren forradalmi megoldásokat alkalmaztak, amelyek más géptípusokon még nem tapasztalható komfortérzetet sikerült megteremteni. A gép fedélzetén a tengerszint feletti 1900m-es magasságnak megfelelő légnyomás uralkodik, szemben a hagyományosan alkalmazott 2400m-es szint nyomásával. Ez a magasabb légnyomás enyhíti az utazás esetén fellépő enyhe rosszullétet. A 8%-kal magasabb oxigéntartalom, a magasabb páratartalom és a jobb levegőszűrés mind abban segítenek, hogy utazása végén kipihentebben érkezzen meg.

A speciálisan felfelé ívelő kialakításának köszönhetően javultak a gép aerodinamikai tulajdonságai, ez simább, rázkódástól mentesebb és gyorsabb utazást eredményez. A Dreamlinerek a szokásosnál 30%-kal nagyobb ablakokkal rendelkeznek, jobb kilátást és több természetes fényt adva. A mesterséges megvilágításban is találkozhatunk újítással: a gép utasterét a napszaknak és a földrajzi helynek megfelelő, szabályozható színű és fényerejű LED világítással szerelték fel, ami segít alkalmazkodni az időzónák váltásához. A hellyel sem fukarkodtak a gépen: tágas utastér és nagy poggyásztartó várja az utasokat.
 
Felkeltettük érdeklődését? Tekintse meg a LOT légitársaság repülőjegy akcióit Amerikába és foglalja le repülőjegyét weboldalunkon vagy a Vista irodáinkban!
 
2018-02-01

A LOT lengyel légitársaságról:

A lengyel LOT légitársaság közép-nyugat Európa legnagyobb fuvarozója. Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Észak-Amerikában több, mint 40 városba üzemeltet járatokat. Európa egyik legfiatalabb flottájával büszkélkedhet, melyben megtalálható az egyik legmodernebb utasszállító, a B787 Dreamliner is, mellyel Pekingbe, New Yorkba, Chicagoba és Torontoba közlekedik. A légitársaság központja a Varsóban található Frederic Chopin nemzetközi repülőtér. A LOT a Star Alliance légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet a LOT-ról a LOT légitársaság bemutatkozik oldalunkon!

Az LOT legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

New York repülőjegy 146 300Ft-tól, Peking repülőjegy 147 200Ft-tól, Tokió repülőjegy 162 600Ft-tól, Szöul repülőjegy 182 300Ft-tól,!

Junkerstől a Dreamlinerig, Budaörstől Chicagóig - avagy 80 év alatt a LOT körül!

2018. május 15-én szállt fel a lengyel légitársaság első Varsó-Szingapúr járata.

A 2018-as nyári idényben már 4 amerikai város, Chicago, New York, Philadelphia és Torontó lesz elérhető átszállás nélkül Budapestről.

A LOT nemcsak New Yorkba, hanem Chicagóba is közvetlen járatot indít Budapestről!

Válassza utazásához a lengyel légitársaság új, csúcstechnológiás repülőgépeit!A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.