Hírek és érdekességek - 2015. május

Az Air Transat jóvoltából ismét közvetlen járattal utazhatunk Budapestről Kanada két városába is. Az Air China egy másik közvetlen hosszútávú járatot hívott újra életre: Budapest és Peking között repülnek rendszeresen. Az Air France megújította fedélzeti fogásait a távolsági járatokon. Az Alitalia Ázsiába és Amerikába indítot még több járatot idén. Az airberlin légitársaság Lindt csokoládészívvel teszi még édesebbé a repülést

2015. május 1-jétől újra van közvetlen, menetrend szerinti repülőjárat Budapest és Peking között. A China Airlines hetente 4 járattal köti össze a magyar és a kínai fővárost.

Az Air Transat kanadai légitársaság közvetlen járatot indít júniustól Budapestről Montreálba és Torontóba. A járatokra akár már 199 700Ft-tól foglalhatóak repülőjegyek.
 

Az airberlin és a Lindt megédesíti az Ön utazását is!

Az Alitalia idén számos tengerentúli útvonalon erősíti meg jelenlétét. Észak- és Dél-Amerikai mellett az ázsiai úticélokra is újabb járatokat állítottak menetrendbe.

Május elsejétől megújult az Air France hosszútávú járatainak à la carte menü választéka a turista és a prémium turista osztályokon.


Vissza a hírarchívumra