Ethiopian: Napi járat Bécs és Addisz-Abeba között

2018. június 4-től a hét minden napján lesz közvetlen járat Ausztria és Etiópia közt.
Ethiopian: Napi járat Bécs és Addisz-Abeba között

Az új menetrend napi összeköttetést biztosít Európa és 55 afrikai célállomás között – beleértve a legkedveltebb afrikai desztinációkat: Zanzibárt, a Seychelle-szigeteket, Kilimandzsárót, Victoria Falls-t, Windhoek-ot, Johannesburgot, Fokvárost és Mombasát.

Az Ethiopian Airlines járataival az etióp fővároson keresztül 20 belföldi és 95 nemzetközi desztinációba lehet kényelmesen eljutni. A Bécs - Addisz-Abeba - Bécs útvonalon az ultramodern Dreamliner gépekkel repülnek. Az Ethiopean igen kedvező poggyász szabályokkal igyekszik az utazók kedvében járni: a turista repülőjeggyel utazók 2 db max 23kg-os, a business repülőjeggyel rendelkezők 2 x 32kg vagy 3x23kg-os böröndöt adhatnak fel.

Az Ethiopian Airlines Afrika vezető légitársasága, amelyet a Skytrax szervezet 4 csillagosra minősített. Ezzel az Ethiopian Airlines olyan olyan légitársaságokkal került egy csoportba mint  az Emirates, Finnair, Swiss, British Airways és a Turkish Airlines.

2018-01-04

Az Ethiopian Airlines-ről:

Az Ethiopian Airlines Etiópia nemzeti légitársasága és Afrika leggyorsabban fejlődő és legjövedelmezőbb légi fuvarozója. Központja Addis Abebában van, ahonnan 95 nemzetközi és 20 belföldi desztinációra repül. A 1945-ben alapított Ethiopian Airlines flottája 95 gépből áll (átlagéletkoruk 4 év), amelyben megtalálhatóak a Boeing B787-es Dreamlinerjei és Airbus legmodernebb A350-esei is. Bécs és Addis Abeba között Dreamlinerek közlekednek. Hozzánk legközelebb a bécsi repülőtéren találkozhatunk gépeivel, 2018. nyarától minden nap közlekedik Bécs - Addis Abeba járat. A légitársaság a Star Alliance szövetség tagja.

 Az Ethiopian Airlines részletes bemutatása >>>

A Ethiopian Airlines legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

A repülőjegy akciók feltöltés alatt

Az Ethiopean Airlines a Star Alliance szövetség tagja és afrika legjelentősebb légitársasága. A kontinens legfiatalabb flottájával büszkélkedik.

Június 5-én vette át az Ethiopian Airlines a 100. repülőgépét, egy Boeing 787-900-est.