Megérkezett a 100. repülőgép az Ethiopianhoz

Június 5-én vette át az Ethiopian Airlines a 100. repülőgépét, egy Boeing 787-900-est.
Megérkezett a 100. repülőgép az Ethiopianhoz

A flotta növekedése azonban itt nem ért véget! Az etióp légitársaság további öt 787-900-re és 16 Airbus A350-re adott le rendelést. Amíg a légitársaság gépparkja 2010-ben csupán 40 repülőgépből állt, ezt 2015-re megduplázták, 2018-ban pedig átlépték a 100-as számot is! A légitársaság a folyamatos technikai fejlesztései mellett a szolgáltatás színvonalában emelésére is törekszik, amit a 2017-ben elnyert Skytrax 4 csillagos légitársaság minősítés is híven tükröz.

A légitársaság nemcsak az utasokat veszi komolyan, de munkatársai körében a nemek közti egyenlőséget is. A légitársaság 8000 alkalmazottjából 3000 nő és ezt az arányt tovább szeretnék javítani. Sokan dolgoznak közülük a légiforgalmi irányításban és a földi kiszolgálásban és több Ethiopian Airlines járat indult már úgy, hogy a teljes személyzetet hölgyek alkották.

Az Ethiopian Airlines Bécs és Addis Abeba közt naponta közlekedik, Addis Abebán át pedig 20 belföldi és közel száz nemzetközi úticélra lehet velük kényelmesen eljutni.

A magyar utazók körében a legkedveltebb afrikai desztinációk is elérhetőek a légitársasággal, mint például Zanzibár, a Seychelle-szigetek, Kilimandzsáró, Victoria Falls, Windhoek, Johannesburg, Fokváros és Mombasa. A nálunk is egyre népszerűbb Madagaszkár (Antananarivo és Nossi Be) valamint a Comore-szigeteki Moroni is elérhető az Ethiopian Airlines járataival.

Ha kedvet kapott, hogy felfedezze magának Afrika vadregényes tájait, tekintse meg az Ethiopian Airlines repülőjegy akcióit is!


2018-08-23

Az Ethiopian Airlines-ről:

Az Ethiopian Airlines Etiópia nemzeti légitársasága és Afrika leggyorsabban fejlődő és legjövedelmezőbb légi fuvarozója. Központja Addis Abebában van, ahonnan 95 nemzetközi és 20 belföldi desztinációra repül. A 1945-ben alapított Ethiopian Airlines flottája 95 gépből áll (átlagéletkoruk 4 év), amelyben megtalálhatóak a Boeing B787-es Dreamlinerjei és Airbus legmodernebb A350-esei is. Bécs és Addis Abeba között Dreamlinerek közlekednek. Hozzánk legközelebb a bécsi repülőtéren találkozhatunk gépeivel, 2018. nyarától minden nap közlekedik Bécs - Addis Abeba járat. A légitársaság a Star Alliance szövetség tagja.

 Az Ethiopian Airlines részletes bemutatása >>>

A Ethiopian Airlines legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

A repülőjegy akciók feltöltés alatt

Az Ethiopean Airlines a Star Alliance szövetség tagja és afrika legjelentősebb légitársasága. A kontinens legfiatalabb flottájával büszkélkedik.

2018. június 4-től a hét minden napján lesz közvetlen járat Ausztria és Etiópia közt.