Új Wizzair járat Berlinbe

2017. december 18-tól repül a német fővárosba a magyar fapados.

Új Wizzair járat Berlinbe

kép forrása: dreamstime.com


Újabb német város – ezúttal Berlin - került be a légitársaság kínálatába. A járatot eredetileg 2018. márciusában indították volna, de ezt előrehozták, így már 2017. december 18-ától naponta közlekedni fog Budapest és Berlin Schönefeld repülőtér között.

Berlint legalább egyszer látni kell! Minden negyed más és más, a helyiek roppant toleránsan viselkednek egymással és a betelepülőkkel. Elég annyit  kiemelni, hogy ez az a város, ahol Dawid Bowie emléktáblát kaphatott 2016-ban. A berlini fal helyére felépített negyedek pedig egy olyan városvezetési koncepciót mutatnak, amiből valóban van mit tanulnunk.

Berlin az a város, ami újra és újra feltalálja önmagát. Az ott lakók nyitottsága és toleranciája egyedi hangulatúvá teszi ezt az európai metropoliszt. Berlinre egyértelműen igaz: ahány negyed, annyi arca a városnak. Legyen szó múzeumi élményekről, gasztronómiáról, alternatív és retro bulikról, Berlinbe többször is el kell menni!

Megjött a kedve egy berlini városlátogatáshoz? A Wizzair légitársaság járataira irodáinkban és weboldalunkon is foglalható Berlin repülőjegy.

2017-10-30

A Wizzairről:

A magyar fapados légitársaság 44 országban 146 úti célra közlekedik. Flottájában 92 db Airbus A320 és A321 repülőgép található meg. Budapestről 67 város érhető el közvetlen Wizzair járattal (2018. március).

A Wizzair legfrissebb hírei:

2020. tavaszától már a francia fővárosba is repül a magyar fapados.

A poggyásztérbe feladható csomagok díjszabása is változik. Olvasson tovább, hogy ne járjon pórul!

Csak azok az utasok vihetik magukkal 2 kézipoggyászukat a fedélzetre, akik elsőbbségi beszállást is vásároltak.

Csak azok az utasok vihetik magukkal kézipoggyászukat a fedélzetre, akik elsőbbségi beszállást is vásároltak.

2018 év végére kétszeresére bővíti debreceni bázisát a Wizzair.