Új Wizzair járat Párizsba

2020. tavaszától már a francia fővárosba is repül a magyar fapados.

Új Wizzair járat Párizsba

kép forrása: dreamstime.com


Egy régen várt úticél, Párizs került be a Wizzair légitársaság kínálatába. Az új járat a párizsi Orly repülőtérre fog közlekedni, 2020. március 29-től a hét minden napján. A Wizzair gépe reggel 6:35-kor indul és 8:50-kor érkezik meg Párizsba. Onnan 9:30-kor indul vissza és 11:40-kor száll le újra Budapesten.

Párizs egy olyan város, amiről már több, mint száz éve is tudták az őseink, hogy látni kell. Akár többször is, mert Párizs hatalmas, egymástól teljesen eltérő életformákat és negyedeket lehet bejárni egyetlen nap a alatt is. Mert a párizsiak , akikről azt szokták mondani, hogy nem szeretik a külföldieket és nem hajlandóak idegen nyelven megszólalni, minden turistáknak kellemes időtöltést tudnak ajánlani. Párizsban sokszínű és remek a koszt, isteniek a sütemények és elképesztően emberiek az adagok. Nem kövérek és a turistákat sem etetik túl. Párizs lakói együtt élnek a francia kultúrával, amit mi innen is csak csodálunk. Nem, Párizs nem veszélyesebb a világ bármelyik nagyvárosánál

Megjött a kedve egy berlini városlátogatáshoz? A Wizzair légitársaság járataira irodáinkban és weboldalunkon is foglalható Párizs repülőjegy.

2020-01-28

A Wizzairről:

A magyar fapados légitársaság 44 országban 146 úti célra közlekedik. Flottájában 92 db Airbus A320 és A321 repülőgép található meg. Budapestről 67 város érhető el közvetlen Wizzair járattal (2018. március).

A Wizzair legfrissebb hírei:

A poggyásztérbe feladható csomagok díjszabása is változik. Olvasson tovább, hogy ne járjon pórul!

Csak azok az utasok vihetik magukkal 2 kézipoggyászukat a fedélzetre, akik elsőbbségi beszállást is vásároltak.

Csak azok az utasok vihetik magukkal kézipoggyászukat a fedélzetre, akik elsőbbségi beszállást is vásároltak.

2018 év végére kétszeresére bővíti debreceni bázisát a Wizzair.

2018. márciustól Athénba és Stavangerbe, áprilistől Bázelbe is utazhatunk a fapados légitársasággal.