Új Ryanair járat Szalonikibe

2018 nyarától már három görög városba utazhatunk Budapestről a Ryanair fapados légitársasággal.


A Ryanair légitársaság 2018. július 1-től Szalonikibe is repül. Az észak-görögországi városba heti két alkalommal (szerdán és vasárnap) lehet ezentúl Ryanair repülőjegyet vásárolva eljutni. A fapados légitársaság Athén és Korfu útvonalai mellé vette fel a Fehér torony városát. 

A repülési idő Budapest és Szaloniki között átlagban másfél óra, a reptér kb 16km-re található a városközponttól.

Szaloniki izgalmas, érdekes hely, a tengerparti város felfedezésével simán el lehet tölteni 1-2 napot. A hegyoldalra épült város  fő látnivalói: a Fehér torony (Szaloniki jelképe) az alsó városban, a tengerpartnál ( szép onnan a panoráma); bizánci és római kori műemlékek (Galériusz császár diadalíve); egy-két jelentős templom (főleg az Agiosz Dimitriosz bazilika, 7. századi Agia Szofia templom) és Nagy Sándor szobra.

Érdemes végigmenni a kellemes tengerparti sétányon és Arisztotelész utcán, ahol esténként is pezseg az élet vagy felmenni a várba (Láncos torony) és lenézni a városra.

A városhoz közel is találhatóak strandok, de igazán szép, homokos partokért érdemes autóval vagy busszal leutazni 50-60 kilométert  a Halkidiki félszigetig (pl. a Nea Moudania vagy a Pieria nevű strandokhoz).
 

A Ryanair légitársaság járataira irodáinkban és weboldalunkon is foglalható Szaloniki repülőjegy


2017-12-18

A Ryanairről:

Az ír fapados légitársaság 36 országban 213 úti célra közlekedik. Flottájában 430 db Boeing 737-800-as repülőgép található meg. Budapestről 15 ország 35 városa érhető el közvetlen Ryanair járattal (2018. március). 2017-ben a Ryanair lett az első európai légitársaság, amely átlépte az 1 milliárdos utasszámot.

A Ryanair legfrissebb hírei:

A poggyásztérbe feladható csomagok díjszabása is változik. Olvasson tovább, hogy ne járjon pórul!

A poggyásztérbe feladható csomagok díjszabása is változik. Olvasson tovább, hogy ne járjon pórul!

A Ryanair fapados légitársaság heti két járatot kínál a marokkói "királyi városok" egyikébe, Marrakeshbe.

2018. március 30-tól már hat spanyol városba utazhatunk Budapestről a Ryanair fapados légitársasággal.

Bár a Ryanair utasai kevesebb kézipoggyászt vihetnek majd a fedélzetre, de olcsóbban és több csomagot adhatnak fel a csomagtérbe.A honlap használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy eszközén a Vista Utazási Irodák Kft. és partnerei cookie-kat tároljanak és azokhoz hozzáférjenek, valamint a honlap használatával Ön elfogadja a cookie szabályzatban foglaltakat.