Új Ryanair járat Santanderbe

2018. március 30-tól már hat spanyol városba utazhatunk Budapestről a Ryanair fapados légitársasággal.

Új Ryanair járat Santanderbe

kép forrása: pixabay.com felhasználó:jcbeni


A Ryanair légitársaság 2018. március 30-tól az észak-spanyol Santanderbe is repül. Kantabria tartomány fővárosába heti két alkalommal (hétfőn és pénteken) lehet ezentúl Ryanair repülőjegyet vásárolva eljutni. A fapados légitársaság Barcelona, Gran Canaria, Madrid, Malaga és Valencia úti célokkal együtt együtt már hat spanyol városba repül Budapestről közvetlenül.

A repülési idő Budapest és Santander között 3 óra, a város a reptértől 5 km-re található. Az Alsa nevű városi busszal 2,50 euróért lehet bejutni a buszpályaudvarra.

A város a Vizcaya-öböl mellett terül el és népszerű tengerparti üdülőhely. Békésebb és szebb, mint amelyre egy spanyol tengerparti város esetében számít az ember. Óvárosa hangulatos, tele rengeteg bárral, tapasosokkal és klubokkal, főleg a Plaza de Cañadío környékén. Legnépszerűbb látnivalói az erődszerű Katedrális, a Magdalena-félszigeten álló királyi palota, a Palacio de Magdalena illetve a Faro Cabo Mayor világítótorony. A városban található sikló, vagyis a "Funicular del Río de la Pila" használata ingyenes! A sikló a Calle Rio de la Pila és a Mirador Rio de la Pila kilátó közt közlekedik, a felső végállomásáról, a Mirador Rio de la Pila-ról pazar panoráma tárul a lábunk elé!

A város legnépszerűbb strandja a Playa del Sardinero, a várost elhagyva egymást váltogatják a homokos és sziklás partok.

Santander környéke is mesébe illő tájakat rejt, Spanyolország többi részéhez képest meglepően zöld. Santanderből többfelé is érdemes kirándulást tenni: a közelben található az UNESCO világörökség részének számító Altamira-barlang. Sandandertől 100 km-re van Bilbao, keleti irányban Baszkföld, nyugat felé pedig Asztúria található.
 

A Ryanair légitársaság járataira irodáinkban és weboldalunkon is foglalható Santander repülőjegy


2018-03-27

A Ryanairről:

Az ír fapados légitársaság 36 országban 213 úti célra közlekedik. Flottájában 430 db Boeing 737-800-as repülőgép található meg. Budapestről 15 ország 35 városa érhető el közvetlen Ryanair járattal (2018. március). 2017-ben a Ryanair lett az első európai légitársaság, amely átlépte az 1 milliárdos utasszámot.

A Ryanair legfrissebb hírei:

A poggyásztérbe feladható csomagok díjszabása is változik. Olvasson tovább, hogy ne járjon pórul!

A poggyásztérbe feladható csomagok díjszabása is változik. Olvasson tovább, hogy ne járjon pórul!

A Ryanair fapados légitársaság heti két járatot kínál a marokkói "királyi városok" egyikébe, Marrakeshbe.

2018 nyarától már három görög városba utazhatunk Budapestről a Ryanair fapados légitársasággal.

Bár a Ryanair utasai kevesebb kézipoggyászt vihetnek majd a fedélzetre, de olcsóbban és több csomagot adhatnak fel a csomagtérbe.