Több LOT járat Los Angelesbe és Tokióba

2018. tavaszától sűríti járatait a lengyel légitársaság Amerika és Japán felé.
Több LOT járat Los Angelesbe és Tokióba
kép forrása: dreamstime.com

A lengyel légitársaság jövő tavasztól emeli járatai számát Los Angelesbe és Tokióba.

Csupán 2017. áprilisa óta repül Los Angelesbe a LOT, de a járat rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert. 2018. március végéig heti 4 alkalommal (hétfő, kedd, péntek, szombat) közlekednek a járatok Varsó és Los Angeles között, 2018. március 30-tól vasárnap kivételével a hét minden napján lehet majd a LOT-tal utazni.

A Távol-Keleten is növeli jelenlétét a LOT. Varsói átszállással Peking, Szöul és Tokió egész évben elérhető, Szingapúrba pedig 2018. nyarán szezonális járatot indítanak. A megnövekedett kereslet miatt a heti négy Varsó - Tokió járat 2018. március 29-től heti ötre növekszik.

A LOT összes hosszútávú útvonalán a minden szempontból modernnek számító Boeing 787 Dreamliner gépek repülnek. Az utazás komfortjáról a páratlanul kényelmes utastér és a megnövelt kabinnyomás és páratartalom gondoskodik. A Dreamlinerek ezen felül híresek hatékony üzemanyag-felhasználásukról is.

A LOT Los Angeles és Tokió repülőjegyei turista, prémium turista vagy business osztályra is megvárásolhatóak weboldalunkon illetve irodáinkban.
 
LOT Boeing 787 Dreamliner
kép forrása: images.lot.com

Foglalja le Los Angeles illetve Tokió repülőjegyét a LOT járataira online vagy bármely Vista irodában!

2017-11-23

A LOT lengyel légitársaságról:

A lengyel LOT légitársaság közép-nyugat Európa legnagyobb fuvarozója. Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Észak-Amerikában közel 110 városba üzemeltet járatokat. Budapestről átszállás nélkül repül New Yorkba, Szöulba, Varsóba, Krakkóba, Londonba, 2020. március 30-tól kezdve pedig többek közt Brüsszelbe és Bukarestbe is. Európa egyik legfiatalabb flottájával büszkélkedhet, melyben megtalálható az egyik legmodernebb utasszállító, a B787 Dreamliner is. A légitársaság központja a Varsóban található Frederic Chopin nemzetközi repülőtér. A LOT a Star Alliance légitársasági szövetség tagja.

Tudjon meg még többet a LOT-ról a LOT légitársaság bemutatkozik oldalunkon!

Az LOT legfrissebb repülőjegy akciói és hírei:

Toronto repülőjegy 140 900Ft, New York repülőjegy 166 200Ft, Miami repülőjegy 166 500Ft, Szöul repülőjegy 177 200Ft, Tokió repülőjegy 172 500Ft!

A LOT a nyári időszakra visszaállította közvetlen new york-i járatát!

2021. decemberétől újra eljuthatunk Floridába a lengyel légitársaság járatával.

A LOT az ünnepi időszakra visszaállította közvetlen new york-i járatát!

2020. júliusától ismét átszállás nélkül juthatunk el Budapestről Dél-Korea fővárosába!

2020. júliusától számos város lesz újra elérhető közvetlen járattal vagy varsói átszállással!